Koop uw ticket voor de Hermitage met gratis audiotour

2 beoordelingen

Toen aan het einde van de twintigste eeuw bleek dat zorginstelling Amstelhof niet meer voldeed aan de eisen van de tijd, werd gezocht naar een nieuwe bestemming. Sinds juni 2009 is hier de Hermitage Amsterdam gevestigd.

Met de ingrijpende verbouwing van Amstelhof hebben drie architectenbureaus een hedendaags museum gecreëerd: Hans van Heeswijk architecten (gebouw), Merkx+Girod Architecten (interieur) en Michael van Gessel (tuin).


Nieuw: Romanovs & Revolutie, het einde van een monarchie.

Films, foto’s, schilderijen, toegepaste kunst en historische documenten vertellen het indrukwekkende en aangrijpende verhaal van het mondaine St.-Petersburg en de bloeiende kunst aan het begin van de twintigste eeuw, het tsarenpaar Nicolaas II en Alexandra en de explosieve politieke en sociale omstandigheden tijdens hun regering.

Tot de topstukken van de tentoonstelling behoren kledingstukken en portretten van het tsarenpaar, speelgoed en tekeningen van hun kinderen, de acte van abdicatie van Nicolaas, kunstwerken uit Ruslands ‘zilveren eeuw’, diverse Fabergé-objecten en een van de moordwapens.

Bezoekers ervaren in woord en beeld hoe de keuzes en beslissingen van de tsaar de revolutie en het einde van 300 jaar Romanovs in Rusland onafwendbaar maakten. Heel nabij komen de laatste levensjaren van het tsarengezin, tot aan hun moord. 1917: hét kantelpunt in de Russische geschiedenis. De laatste tsaar en de revolutie, een eeuw later exclusief in Amsterdam


Leden
vanaf 12 jr, inclusief audiotour€ 17,50
0 t/m 11 jr gratis, incl. audiotour
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Hermitage aan de Amstel. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Hermitage aan de Amstel. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 17 september 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 17 september 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 17 september 2017.

Adres

Amstel Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Geen expert wel mooi

Ook al ben ik geen kunstkenner. Ik vind dit zeker fraai.

Mooi collectie

Mooi collectie