Bestel uw tickets met € 1,- korting

0 beoordelingen

Loop het tijdpad, ontdek 23 tijdkisten en verzamel 6 historische souvenirs.

In het weekend start ieder half uur een nieuwe historische workshop, of rondleiding. Ontmoet prehistorische boeren en middeleeuwse ambachtslieden. Bak samen Germaanse koeken, leer boogschieten of maak een Romeinse mantelspeld. In de zomer vaar je in prehistorische boomstamkano’s!

Leden
Entree van € 8,50 voor€ 7,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Eindhoven Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Eindhoven Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2016

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 oktober 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2016.

Adres

Boutenslaan 5644TV Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Geopend

Geopend van 1 april tot 31 oktober.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen