Koop nu een ticket voor de Efteling voor €35,50

10 beoordelingen

Er is een plek waar je de wereld om je heen heel even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten.

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een plek waar jong en oud al 65 jaar genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende shows.

Breng deze zomer een bezoek aan de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica! Laat je meevoeren langs magische vertrekken in dit Paleis der Fantasie en val van de ene verbazing in de andere.

In deze Wereld vol Wonderen geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omver blazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

Wil je nóg langer samen genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van onze hotels, vakantiewoningen of appartementen direct grenzend aan het attractiepark. Je kunt dit jaar zelfs blijven slapen in knusse hutten die bedekt zijn met duinzand of heiden. Dichter bij de natuur kun je niet komen.

Efteling. Wereld vol Wonderen.
=========================================
Arbeid is nodig om d’oude pracht te behouden voor het nageslacht.
Klik HIER voor een overzicht van alle attracties die momenteel of binnenkort gesloten zijn voor onderhoud.

Niet leden
entree€ 35,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Efteling. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Efteling. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 11 februari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 11 februari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 11 februari 2018.

Adres

Europalaan 5171 KW Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk op de website van de Efteling voor actuele openingstijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Heerlijk (druilerig) dagje

Op maandag in de voorjaarsvakantie geweest met onze jongens van 2 en 3 (beiden gratis). Ondanks het druilerige weer maakte de Efteling de verwachting weer meer dan waar. Vol verwondering, spanning en enthousiasme wilden ze overal alles zien. Hoewel we nog een klein beetje bang waren dat er te weinig attracties voor ze zouden zijn, bleek dat totaal ongegrond. Al met al een heerlijk dagje uit!

Feestje

Mijn dochter had er vrije dag van groep 8. Dus zijn we er lekker samen op uit gegaan naar de Efteling. Het was werkelijk een feestje. Het was op een maandag en wat was het heerlijk rustig. De winterefteling was nog open. Overal vuurhaarden. We hebben echt lopen genieten van de sfeer die ze hadden aangebracht. Je kon zelfs langlaufen. In de schaatshal hebben we genoten van heerlijke erwtensoep. En het allerleukste was natuurlijk dat er geen wachtrijen waren. Ik heb kinderlijk gegild in de Baron. Omdat we maar samen waren moest ik wel mee. Sinds lange tijd zijn we weer eens door het sprookjesbos gegaan. Omdat t rustig was kwamen we daar aan toe. Wat is dat mooi geworden. Kortom een leuke onvergetelijke moeder dochter dag.

Top

Kaartjes met ANWB korting top + Mooi weer top. En om maandag naar de efteling te gaan in deze tijd is ook top. Bijna geen wacht rijen, dus ook top, In een woord, dus dank ANWB TOP

Fijn dagje uit

Vrijdag 28 januari naar de eftelling geweest. Erg gezellig dagje en lekker weer. Pluspunten voor de klantenservice van de ANWB voor de snelle hulp toen de betaling niet helemaal was gelukt. Uiteindelijk met digitale tickets op de smartphone naar binnen kunnen gaan. Ook fijn dat het in de winter niet zo druk is overal. Nauwelijks wachtrijen. Sprookjesbos blijft leuk!

Uitje efteling

We hebben met z'n alle een top dag gehad. Aangezien er een kleine brand was vlakbij de attracties hebben ze direct juist gehandeld en verder geen hinder aan gehad. Daarna waren deze weer geopend!

Winter Efteling

Kaartjes gekocht voor €28,50/stuk voor de Winter Efteling. Absoluut een afknapper en géén aanrader voor volwassenen in januari: de meeste grotere attracties waren gesloten! Misschien lag het aan het weer? Droog, af en toe een beetje zon, maar wel koud (ca. 2 á 4 graden). Het zou eerlijker zijn als vooraf aangegeven wordt dat de grotere attracties in de winter gesloten zijn Of dat aangegeven wordt, onder welke (weers)omstandigheden attracties wél geopend zijn. Dan kan een bezoeker een bewuste keuze maken wel of niet te gaan. Nu waren we alleen al aan entreegeld € 57,- kwijt. Toch jammer.....

Geweldig

Ik ben zelf al 25 jaar niet meer in de efteling geweest, en had altijd het idee dat de efteling "over rated" was. Maar niks van waar. Naar de winter efteling geweest met twee kleine, nog geen 1 en 3. Door de weeks, daardoor geen rijen. maar super attracties voor de kleine ook. zelfs de kleine van nog geen 1 kan overal mee in. Het is te groot om met zulke kleintjes het hele park af te gaan in 1 dag. Droomvlucht is echt het mooiste voor deze leeftijd Het winter gebeuren is ook leuk ingevuld, de haardjes, de poppen die je tegenkomt, de ijshal met voorstellingen. Ik ben om, ik ga er nog dit jaar naar terug, mede omdat onder de 4 nog gratis is! Daarnaast is de entree duur, binnen het park is het eten niet extreem duur, dat is echt prettig, pannenkoek naturel is bv 7euro, drinken patat en kroket bv 6 euro. Dat houdt het nog een beetje gezellig

Een heerlijke dag in de magische Winter Efteling!

Het was een koude winterdag, maar met het zonnetje en muts & wanten mocht dat de pret niet drukken. Het was magisch om te zien dat er dit keer ook échte sneeuw lag toen wij in de Winter Efteling waren! De python en de Draak waren dicht, maar verder was alles open en de rijen waren niet zo lang (max 30 minuten). De watershow op het eind was ook zeer mooi, vooral omdat het in de winter zo snel donker is en je het daardoor allemaal nog beter kunt zien. We hebben genoten en gaan zeker weer terug!

Leuke dag gehad alleen jammer dat er veel attracties dicht waren

Zij noemen het de winter efteling! Maar de grote attracties waren dicht ivm de kou?

Lekker dagje uit

Mazzel met het weer en op een maandag dus lekker rustig. Geen wachtrijden. Konden overal in zonder wachttijden.