Koop nu een ticket voor de Efteling voor €35,50

10 beoordelingen

Er is een plek waar je de wereld om je heen heel even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten.

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een plek waar jong en oud al 65 jaar genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende shows.

Breng deze zomer een bezoek aan de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica! Laat je meevoeren langs magische vertrekken in dit Paleis der Fantasie en val van de ene verbazing in de andere.

In deze Wereld vol Wonderen geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omver blazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

Wil je nóg langer samen genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van onze hotels, vakantiewoningen of appartementen direct grenzend aan het attractiepark. Je kunt dit jaar zelfs blijven slapen in knusse hutten die bedekt zijn met duinzand of heiden. Dichter bij de natuur kun je niet komen.

Efteling. Wereld vol Wonderen.

=========================================
Arbeid is nodig om d’oude pracht te behouden voor het nageslacht. Klik HIER voor een overzicht van alle attracties die momenteel of binnenkort gesloten zijn voor onderhoud.

Niet leden
entree€ 35,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Efteling. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Efteling. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 11 februari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 11 februari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 11 februari 2018.

Adres

Europalaan 5171 KW Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Openingstijden

Elke dag van 10:00-18:00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Top dag met de kinderen!!

We bestelden kaartjes voor de Efteling via de ANWB site, en dit was makkelijk en we printen onze tickets de dag daarvoor en kwamen in het park met een probleem. We hadden allemaal een geweldige dag, hoewel een klein puntje ... de achtbaan zei dat ze open waren tot 18 uur, maar alle rollercoasters waren om 17:30 gesloten! We dachten dat we het eind van de dag nog een keer konden krijgen, maar dit was een beetje een teleurstelling

Prijs

Is goodkop

Winterefteling

Wij zijn met 4 volwassen en 1 peuter naar de wintereftling geweest. Het was een koude zonnige en droge dag. Helaas vonden we het park niet zo mooi. Door de kou zag je weinig personeel op het park en erger nog door de vorst waren er vele achtbanen dicht. Wat begrijpelijk is maar wat we niet snapten dat het niet vooraf aangegeven en dat de alternatieven niet aantrekkerlijker waren.. Had dan bijvoorbeeld schaatsverhuur gratis gedaan, dat past teminste ook nog is in het winterpakket. al met al was het voor ons niet de Efteling zoals we gewend waren en trekt het ons niet om opnieuw voor winterefteling te gaan.. Jammer, andere jaren was het wel top! Verbeterpuntje dus!

Toppark

Een toppark zoals bekend in ons Land. Weer eens het beste uitje voor 2017 en terecht. Vreemde zaak alleen dat als je kaarten voor buiten het seizoen besteld, ANWB.nl 0,50 euro per ticket duurder is. En dat allemaal omwille van de servicekosten. Dus tip, bestel voor de zomermaanden juli en augustus bij ANWB ( dan is de efteling zelf duurder) en voor de overige maanden via efteling.com

Goed verzorgd en vriendelijk

Mooie sfeer en vriendelijke mensen.

Dagje Efteling elke keer weer een plezier

Efteling is een top park alleen jammer dat het alweer duurder is geworden. Daarmee is de Efteling natuurlijk niet de enigste andere parken zijn ook erg duur. Een dagje naar een park voor een gezin is een hele uitgave dan is het altijd weer leuk als er ergens een korting op de kaartjes te krijgen is.

Efteling met februari-korting

Heerlijk dagje Efteling met zijn vieren met ANWB-korting (totaal € 35,-), dat scheelt toch ongeveer de prijs van één ticket. Nauwelijks wachtrijen voor de attracties, maar toch genoeg mensen in het park om het gezellig te maken.

Heerlijk (druilerig) dagje

Op maandag in de voorjaarsvakantie geweest met onze jongens van 2 en 3 (beiden gratis). Ondanks het druilerige weer maakte de Efteling de verwachting weer meer dan waar. Vol verwondering, spanning en enthousiasme wilden ze overal alles zien. Hoewel we nog een klein beetje bang waren dat er te weinig attracties voor ze zouden zijn, bleek dat totaal ongegrond. Al met al een heerlijk dagje uit!

Feestje

Mijn dochter had er vrije dag van groep 8. Dus zijn we er lekker samen op uit gegaan naar de Efteling. Het was werkelijk een feestje. Het was op een maandag en wat was het heerlijk rustig. De winterefteling was nog open. Overal vuurhaarden. We hebben echt lopen genieten van de sfeer die ze hadden aangebracht. Je kon zelfs langlaufen. In de schaatshal hebben we genoten van heerlijke erwtensoep. En het allerleukste was natuurlijk dat er geen wachtrijen waren. Ik heb kinderlijk gegild in de Baron. Omdat we maar samen waren moest ik wel mee. Sinds lange tijd zijn we weer eens door het sprookjesbos gegaan. Omdat t rustig was kwamen we daar aan toe. Wat is dat mooi geworden. Kortom een leuke onvergetelijke moeder dochter dag.

Top

Kaartjes met ANWB korting top + Mooi weer top. En om maandag naar de efteling te gaan in deze tijd is ook top. Bijna geen wacht rijen, dus ook top, In een woord, dus dank ANWB TOP