Bestel nu een ticket voor de Efteling

10 beoordelingen

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waar je uren kunt luisteren naar een boom die de mooiste verhalen vertelt. Of met de hele familie een zweefvlucht kunt maken door een woud vol elfjes en trollen. Treed binnen in de Efteling. Het betoverende park waar voor iedereen genoeg te beleven valt. Blijf daarom lekker logeren in het Efteling hotel of vakantiepark Efteling Bosrijk en geniet extra lang van deze betoverende wereld.


Kom tijdens de zomermaanden naar de Efteling en geniet samen volop van alle attracties en spectaculair entertainment. In juli en augustus is het park elke dag tot 20:00 uur geopend en op zaterdagen zelfs tot middernacht!


Het hele jaar welkom
Laat je elke dag van het jaar betoveren. De Efteling is namelijk het hele jaar open.


Niet leden
entree € 34,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets waarmee u direct naar de entree van de Efteling kunt lopen. Klik hieronder op 'Bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de Efteling. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel (prijs is dan €36,50).

Voorwaarden

Op reeds bestelde tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. De tickets zijn niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode. Bij het verlaten van de Efteling, maar in ieder geval aan het einde van de dag, vervalt de geldigheid van dit ticket. De tickets mogen niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Let op: per persoon één ticket tonen. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Op een bezoek aan de Efteling is het parkreglement van de Efteling van toepassing. Deze is terug te vinden op www.efteling.com en voor de ingang van het park. Op verzoek dient het ticket te worden getoond. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 maart 2017. De reguliere prijs is gebaseerd op het hoogseizoen tarief aan de kassa.

Geldigheid

Tickets kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 5 maart 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 maart 2017.

Adres

Europalaan 5171 KW Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Openingstijden

Efteling - 365 dagen per jaar.

Kijk op de website van de Efteling voor actuele openingstijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

geen anwb voordeel

Helaas geeft de ANWB geen voordeel bij een ticket voor de efteling. Op de site zelf krijg je ook 2 euro korting. Wij hebben een platinapas. Dat zegt toch genoeg over het aantal jaren lidmaatschap. Jammer!

toegangsprijs hoog ook al bestel je via anwb

op de site van de efteling kun je ook online kaartjes kopen met 2 euro korting op de reguliere prijs. Ik persoonlijk vind het geen goede aktie van de ANWB had eerder verwacht dat je korting kreeg na gelang je lidmaatschap

Schitterende dag!

We hadden het weer (half bewolkt/zonnig) mee, dus daardoor ook een geweldige dag. We hadden een jarige job bij ons en zij had een button gekregen waardoor iedereen kon zien dat ze jarig was. Heel leuk voor de jarige. De attracties liggen prima verspreid over het park. Er wordt duidelijk aangegeven of een kind erin mag of niet. Door de entreeprijs ivm de verjaardagkorting (=1 kaart gratis bij 4 kaarten) vond ik het goed te doen, maar 36,50 per kaart vind ik persoonlijk wel prijzig. De faciliteiten als toiletten kunnen wat vaker gecheckt worden.

proper en kort wachttijd super

prijs mag beetje laag zijn

Leuke lange dag

Het was een zonnige dag. Jammer dat de meeste attracies nog niet open waren.

Ons jaarlijkse dagje uit was weer een feestje

Met mijn vrouw ons jaarlijkse dagje uit gedaan naar de Efteling.Daar we afhankelijk zijn hulpmiddelen(rolstoel en scootmobiel)is de Efteling voor ons ideaal.brede paden en mooie routes.Veel te zien en te doen.Goede horeca en vriendelijk personeel.Nog nooit 1 negatieve ervaring gehad daar en we verheugen ons nu al weer op volgend jaar.Beetje jammer dat er niet zoveel attracties zijn waar je met rolstoel en al in kan.De pagode was/is helaas al enige tijd dicht.Maar wie weet wat de creatieve mensen van de Efteling in de toekomst gaan bedenken.

Ondanks af en toe een bui, er is genoeg binnen te doen zonder nat worden

Lekker ontspannend met de kleinkinderen!

Plezierig dag

We hebben een hele mooie dag gehad met de Kids. Alleen jammer dat de droomvlucht niet open was anders had ik een volledig sterren aangevinkt.

Elke keer weer genieten

Plezier voor het hele gezin, voor elk wat wils. En elk bezoek begint steevast met een wandeling door het sprookjesbos. De consumptieprijzen zijn wel wat aan de hoge kant! Datum laatste bezoek 15-02-2016.

Winterefteling

Het was mooi lenteweer op 25 januari, er was nauwelijks wintersfeer. Een paar witgespoten kerstbomen maken bij 15 graden dan niet uit. De topattracties waren op de Baron na gesloten.