Exclusief bij de ANWB: Winter Efteling met €8,00 ledenvoordeel

10 beoordelingen

De Efteling verandert in de winter in een sprookjesachtige winterwereld van twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Waar de koudste dagen van het jaar het warmst aanvoelen en de avonden nog langer mogen duren.

Geniet van de adembenemende attracties en geef je dag een winterse draai in een van de speciale winterattracties. Een winterwandeling in het Sprookjesbos wordt wonderlijk mooi door de sfeervolle verlichting. Warm je daarna op bij een van de vreugdevuren en geniet van winterse lekkernijen.

Sluit je winterdag af met de sensationele watershow Aquanura. Dit kleurige muzikale spektakel is extra betoverend tegen een gitzwarte winterhemel.

Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en beleef samen een warme Winter Efteling!

Verleng nu je bezoek aan de Winter Efteling met een verblijf in het Efteling Hotel! Klik HIER voor meer informatie.

De Winter Efteling is geopend van donderdag 14 november 2016 t/m dinsdag 31 januari 2017.

Arbeid is nodig om d’oude pracht te behouden voor het nageslacht.
Klik HIER voor een overzicht van alle attracties die momenteel of binnenkort gesloten zijn voor onderhoud.

Leden
entree van € 36,50 voor€ 28,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Tickets niet geldig tijdens Oud & Nieuw Evenement op 31 december van 19:00 tot 01:00 uur.
LET OP: de Winter Efteling is geopend t/m 31 januari 2017.
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Winter Efteling. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Winter Efteling. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds bestelde tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Deze aanbieding is één keer per lidmaatschapskaart te boeken. Maximaal 6 tickets per bestelling. De tickets zijn niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode. Bij het verlaten van de Efteling, maar in ieder geval aan het einde van de dag, vervalt de geldigheid van het ticket. De tickets mogen niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Let op: per persoon één ticket tonen. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Reguliere prijs is gebaseerd op de kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). Op een bezoek aan de Efteling is het parkreglement van de Efteling van toepassing. Deze is terug te vinden op www.efteling.com en voor de ingang van het park. Op verzoek dient het ticket te worden getoond. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 15 februari 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2017. Niet geldig tijdens Oud & Nieuw Evenement op 31 december van 19:00 tot 01:00 uur.

Adres

Europalaan 5171 KW Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Openingstijden

De Winter Efteling is geopend t/m 31 januari 2017.

Kijk op de website van de Efteling voor actuele openingstijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Winterefteling

Op de laatste dag van de kerstvakantie naar de Winterefteling geweest. Het was een erg gezellige dag waarbij de wachttijden vrij kort waren. Ook hadden we het geluk dat, op Joris en de draak na, alle attracties open gingen. De sfeer in het park was optimaal door de gezellig winterse aankleding.

Sprookjesachtige winterdag

In de kerstvakantie met de kinderen naar de winterefteling. Het was een koude, maar droge dag. We hebben genoten van alle attracties. Joris en de Draak was favoriet. Maar ook het sprookjesbos, droomvlucht en villa volta maakten grote indruk. Toen alle lichtjes aan gingen en de vuurkorven volop brandden werd de sfeer helemaal sprookjesachtig. En aqua nura was een hele mooie afsluiter.

prima winterdagje met de hele familie

Erg sfeervol en gezellig. Gelukkig Korte wachttijden en leuke animaties. Hebben genoten en komen volgend jaar zeker terug

Goed vermaakt!!!

Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen van 5 & 2 op 1 januari naar de winter Efteling geweest. Het was heel koud, dus goed ingepakt, maar hebben ons heel goed vermaakt. Overal de huisje en vuurkorven waar veel gezelligheid is met muziek, eten en drinken. We hebben nog niet eens het hele park gezien. Alleen het sprookjesbos, droomvlucht en de carnaval. Dan is t misschien veel geld voor alleen die paar dingen, maar bij ons gaat t om de kinderen als die t leuk hebben, hebben wij t ook. Ze zijn 4x in de carnaval geweest en 2x in de droomvlucht. En t sprookjesbos hebben we op ons gemak doorgelopen zodat ze alles konden bekijken. Tussendoor even ergens wat drinken binnen. Heel gezellig!! En de oudste heeft iedere keer meegedanst bij de vuurkorf bij de carnaval. Ze hebben de ogen uitgekeken. En met Jokie en Jet op de foto. Als afsluiting lekker poffertjes gegeten. Daarna moe maar voldaan naar huis.

Perfecte dag in de winterefteling

31 december naar de winterefteling een dag om niet te vergeten niet druk korte wachttijden voor de atracties veiligheid boven alles vanwegen de vorst waren sommige atracties tijdelijk gesloten maar als alles weer te doen was dan gingen ze weer open efteling bedankt voor deze mooi dag

Eens binnen, attracties toe

1 januari lekker met de familie naar de Efteling, kan best, er zijn 2 attracties toe volgens de website... Eens binnen zijn alle attracties voor tieners toe oftewel 155 euro voor carnaval festival, de droomvlucht, de pandadroom en de bobslee betaald. Nog even door het sprookjesbos en dan maar weer naar huis. 't Zou fijn zijn moest de Efteling dit op de website en bij het binnenrijden aankondigen!

Ik voel me bestolen!

Donderdag 29 december 2016 met 6 personen, waarvan 4 woonachtig op Tenerife, naar de Winterefteling geweest. Kosten 193,00 Euro. ( inclusief par-keergeld voor 2 auto's) Praktisch alle attracties waren gesloten wegens kou. Dat werd pas binnen in het park meegedeeld. Het zou een kleine moeite zijn geweest om dat te communiceren voordat je je dure kaartjes hebt gebruikt. Dan hadden we een andere dag terug kunnen komen.

Genieten, zelfs zonder 8-baan

De winterefteling is in de winter! Dus ook met de weersomstandigheden geeft dat alle vóór's en tegen's. Even omschakelen dat bepaalde attracties niet open waren(lees: voor de veiligheid niet open mochten). Daar tegenover stond de geweldige inzet van alle personeel, de zangers, de figuranten en niet te vergeten de mensen, die dit alles zo prachtig hebben omgetoverd in dit openlucht winterparadijs. Wij ouders, onze kleine en wat grotere kinderen vonden het geweldig, wij bleven namelijk niet zeurpieten en komen voor de 8-banen wel een keer terug als de zon schijnt.

Onverwachte kou in de Efteling, 29 december 2016

De bittere kou overviel onze 4 pubers maar ook de Efteling. Daarom wisten we vooraf niet dat achtbanen gesloten zouden zijn; ook de Efteling-app was nog niet bijgewerkt . Anderen klaagden meteen en ontvingen een vrijkaartje van de Efteling. Hebben we die van ons toch te bescheiden opgevoed...

Teleurstellende dag.

De meeste attracties waren dicht.