7 beoordelingen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. Nieuw in 2016: Wow, wat een klauw! Elke dag zijn er voerpresentaties en in de schoolvakanties extra kinderactiviteiten. Ook is er een leuke speurtocht. SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook een ideaal uitje bij slecht weer.


Nieuw in 2016: Wow, wat een klauw! Ontmoet in onze gloednieuwe tentoonstelling Wow, wat een klauw! de gepantserde divisie van de onderwaterwereld, inclusief de Japanse spinkrab, de stekelkrab en de kokosnootkrab. Kom alles te weten over hun anatomie en waarom zij één van de sterkste jagers zijn.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Strandweg 2586 JK Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

maandag t/m zondag van 10:00 – 18:00 uur (kassa sluit een uur eerder).
juli en augustus 10:00 - 20:00 uur.

25 december gesloten

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

prijsverhouding

Het is redelijk klein voor wat je ervoor krijgt. Het is iets gedateerd en klein. Vond de prijs totaal niet in vergelijking. Eerder 7,50 voor volwassenen en 5 euro voor de kleintjes. Ziet wel netjes en verzorgd uit. Ze kunnen meer verdienen door het voor breder publiek toegankelijker te maken.

klein

stonden in een uur weer buiten. erg klein en in verhouding dus ook erg duur. blijdorp oceanium is nog groter, en daar krijg je er nog een hele dierentuin bij voor hetzelfde geld.

Mooi, maar kan groter

no message

Erg leuk

Leuk om te bezoeken. Ook voor kinderen. Ruim aanbod aquaria en veel verschillende soorten zeebewoners. Interessant uitje en een bezoek zeker waard.

Leuk als je in de buurt bent

Als je in de buurt bent zeker de moeite waard. Leuk om zoveel verschillende vissen te zien.

leuk

no message

Sea Life

Leuk uitje voor met de kids,door hele route vragen opgesteld.De nieuwe attractie de otters zijn lekker nieuwsgierig.Sea Life kan nog wel werken aan de bewegwijzering en uitleg van inhoud aquaria.Deze missen of de inhoud is niet meer aanwezig.Moeilijk voor de gasten in te gissen naar inhoud