Koop een ticket voor SEA Life Scheveningen van €16,75 voor €12,56

7 beoordelingen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. Nieuw in 2016: Wow, wat een klauw! Elke dag zijn er voerpresentaties en in de schoolvakanties extra kinderactiviteiten. Ook is er een leuke speurtocht. SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook een ideaal uitje bij slecht weer.

Nieuw in 2017: Schildpad crèche
In de tentoonstelling “Schildpad Crèche” kan de bezoeker alles leren over de zoetwaterschildpadden en hun spannende familieleden die al meer dan 200 miljoen jaar op deze aarde leven! Zoals de Noordelijke Slangenhalsschildpad die voorkomt in Australië en Nieuw Guinea en wel 32cm kan worden.

Naast deze bijzondere soort zijn er nog 3 soorten te bewonderen: de Onechte landkaartschildpad, de Chinese streepnekschildpad en de Chinese drieklauw die wel 60 jaar oud kan worden.

Naast deze schildpadden zijn er ook de Geelwang en Roodwang schildpadden – afkomstig uit SEA Life Blankenberge- opgevangen van particulieren.

Leden
volwassenen van €16,75 voor€ 12,56
kinderen (3 t/m 11 jr) van €12,75 voor€ 9,56
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot SEA LIFE Scheveningen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SEA LIFE Scheveningen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 14 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Adres

Strandweg 2586 JK Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

prijsverhouding

Het is redelijk klein voor wat je ervoor krijgt. Het is iets gedateerd en klein. Vond de prijs totaal niet in vergelijking. Eerder 7,50 voor volwassenen en 5 euro voor de kleintjes. Ziet wel netjes en verzorgd uit. Ze kunnen meer verdienen door het voor breder publiek toegankelijker te maken.

klein

stonden in een uur weer buiten. erg klein en in verhouding dus ook erg duur. blijdorp oceanium is nog groter, en daar krijg je er nog een hele dierentuin bij voor hetzelfde geld.

Mooi, maar kan groter

no message

Erg leuk

Leuk om te bezoeken. Ook voor kinderen. Ruim aanbod aquaria en veel verschillende soorten zeebewoners. Interessant uitje en een bezoek zeker waard.

Leuk als je in de buurt bent

Als je in de buurt bent zeker de moeite waard. Leuk om zoveel verschillende vissen te zien.

leuk

no message

Sea Life

Leuk uitje voor met de kids,door hele route vragen opgesteld.De nieuwe attractie de otters zijn lekker nieuwsgierig.Sea Life kan nog wel werken aan de bewegwijzering en uitleg van inhoud aquaria.Deze missen of de inhoud is niet meer aanwezig.Moeilijk voor de gasten in te gissen naar inhoud