Koop een ticket voor het Tikibad van €17,50 voor €15,00

2 beoordelingen

Beleef de elf unieke glijbanen zelf!

Extreme glijbanen
Echte speedfreaks hoeven niet te kiezen. Raas met 60 km/u naar beneden in de Blits en de vernieuwde Flits met glasheldere buis, voor een extra kick! Tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon en ervaar de G-krachten tijdens een afdaling in de Tyfoon.

Actieglijbanen

Lekker lang glijden in één van de leukste glijbanen van het Tikibad doe je in de Family Slide en Super Slide. In de Moonlight en Starfright word je smeegevoerd op een tweepersoonsband door een donkere buis met watervallen, lichtflitsen en onverwachte bochten! Maak een korte maar heftige val van de Pelikaanduik of wordt in het water gelanceerd door de Cannon Ball.

Familie en fun
Met de hele familie maak je een tochtje over de Lazy River. Dobber met je band langs watervallen en stroomversnellingen. Voor de allerkleinsten is er het kinderbadje. Lekker spetteren en glijden van de miniglijbanen. In het grote golfslagbad verrassen de hoge golven jong en oud! Even bijkomen? Stap dan in één van de Hotwhirlpools.

Let op: Wegens groot onderhoud is het Tikibad gesloten van 9 tot en met 27 januari 2017

Leden
entree 4 uur (va 3 jr) van €17,50 voor€ 15,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Tikibad. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Tikibad. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 maart 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 maart 2017.

Adres

Duinrell 2242 JP Wassenaar (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Top!

Niets op aan te merken!

Vraag

Ik zou graag van iemand willen weten wat er is en hoe het is voor een kind van 11 (dat ben ik)