2 beoordelingen

Beleef de elf unieke glijbanen zelf!

Extreme glijbanen
Echte speedfreaks hoeven niet te kiezen. Raas met 60 km/u naar beneden in de Blits en de vernieuwde Flits met glasheldere buis, voor een extra kick! Tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon en ervaar de G-krachten tijdens een afdaling in de Tyfoon.

Actieglijbanen

Lekker lang glijden in één van de leukste glijbanen van het Tikibad doe je in de Family Slide en Super Slide. In de Moonlight en Starfright word je smeegevoerd op een tweepersoonsband door een donkere buis met watervallen, lichtflitsen en onverwachte bochten! Maak een korte maar heftige val van de Pelikaanduik of wordt in het water gelanceerd door de Cannon Ball.

Familie en fun
Met de hele familie maak je een tochtje over de Lazy River. Dobber met je band langs watervallen en stroomversnellingen. Voor de allerkleinsten is er het kinderbadje. Lekker spetteren en glijden van de miniglijbanen. In het grote golfslagbad verrassen de hoge golven jong en oud! Even bijkomen? Stap dan in één van de Hotwhirlpools.

Let op: Wegens groot onderhoud is het Tikibad gesloten van 9 tot en met 27 januari 2017

Let op: Wegens groot onderhoud is het Tikibad gesloten van 9 tot en met 27 januari 2017. Tickets zijn vanaf 28 januari weer verkrijgbaar.

Adres

Duinrell 2242 JP Wassenaar (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Top!

Niets op aan te merken!

Vraag

Ik zou graag van iemand willen weten wat er is en hoe het is voor een kind van 11 (dat ben ik)