Koop een ticket voor het Tikibad van € 20,- voor € 17,50

4 beoordelingen

Kilometers glijplezier
Een kilometer lang glijden… Kan dat? Ja hoor, in het Tikibad kun je zelfs nóg verder. Dit jaar wordt het grootste glijbanenparadijs van de Benelux uitgebreid met zeven glijbanen! Nu al sjees je van de razendsnelle Tyfoon en tol je rond in de Cycloon en straks stap je in een tweepersoonsband en raas je van de nieuwe megaglijbaan met driedubbele Cone. In deze superspannende glijbaan glijd je op grote hoogte heen en weer door drie megatrechters. Doe jij het liever wat rustiger aan? Dobber dan lekker rond over de Lazy River of neem plaats op de vide en geniet in tropische temperaturen van het uitzicht.

Indoor waterspeeltuin Playa
Ook voor kleine kinderen wordt het Tikibad nog leuker! Het Tikibad wordt uitgebreid met indoor waterspeeltuin Playa. Er komt een groot waterklimtoestel met een ‘tipping bucket’ en diverse waterspeeltoestellen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar komen er zes nieuwe glijbanen. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar wordt er in Playa een verwarmd waterspeelbad gebouwd, waar kleintjes samen met papa en mama urenlang kunnen spetteren. 

Tickets voor de Tikibad Zomeravond zijn na sluitingstijd van het attractiepark geldig.

Leden
Tikibad Zomeravond van € 20,- voor€ 17,50
onbeperkt Tikibad + Duinrell van € 30,50 voor€ 28,-
Alleen Duinrell van € 23,50 voor€ 21,-
t/m 2 jr gratis
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Duinrell en/of Tikibad. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Duinrell. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 19 november 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 juli 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 19 november 2017.

Adres

Duinrell 2242 JP Wassenaar (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Korting klopt niet

Tickets zijn via de site goedkoper of even duur, dus je krijgt geen korting als je het via deze site koopt.

Spetterend dagje uit voor jong en oud

Lekker dagje uit met kinderen en volwassenen. Wel druk op zondag aan het begin van de middag. Hierdoor langere wachttijden bij de glijbanen en bij de douches.

Top!

Niets op aan te merken!

Vraag

Ik zou graag van iemand willen weten wat er is en hoe het is voor een kind van 11 (dat ben ik)