Koop een ticket voor Attractiepark Duinrell incl Tikibad van €28,50 voor €26,00

6 beoordelingen

Doe eens een Duinrell-dag!
Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie, zoals familie achtbaan Dragonfly

Eindeloos familieplezier
Maak een ritje in de welbekende Kikkerachtbaan of ga als een echte waaghals over de kop in achtbaan Falcon. Ook de tollende Mad Mill en Waterspin zorgen voor flink wat spanning en sensatie. Een spetterende afdaling in de Splash mag zeker niet ontbreken. Kies je de open of gesloten boot?!

Tropisch Tikibad
Maak je Duinrell-dag compleet en beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is geen gewoon zwembad, maar een echt waterglijbanenparadijs met elf unieke glijbanen! Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon. Stap in de startcabine van de X-stream, waarna de bodem onder je voeten verdwijnt. Durf jij het aan?

Naast vele supersnelle afdalingen zijn er in het Tikibad ook glijbanen voor de familie, zoals de Super Slide en de Family Slide.
Duinrell, daar kikker je van op!

NIEUW!: Wild Wings

Wild Wings is een buitengewone vliegtuigmolen met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen). Met naam en thema werd ook de decoratieve eyecatcher van de attractie onthuld; een heus aerobatics vliegtuig.

Klik HIER voor tickets voor het Tikibad.

Leden
attractiepark (vanaf 3 jr) van €22,50 voor€ 20,00
attractiepark (va 3 jr) incl. onbeperkt Tikibad van €28,50 voor€ 26,00
Tikibad Zomeravond van €16,50 voor€ 14,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets voor Attractiepark Duinrell en/of het Tikibad. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Attractiepark Duinrell. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 oktober 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 oktober 2016.

Adres

Duinrell 2242 JP Wassenaar (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie website voor actuele openingsdagen en -tijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Genoeg te doen voor iedereen

no message

Zeker de moeite waard

no message

Unieke omgeving!

Mooi park, gevarieerde attracties, aardig personeel en een unieke sfeer door ligging en omgeving.

Ideaal voor de kids

En te gek park in de bossen waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken ook leuk om je vakantie te vieren

Duinrell leuke speeltuin

Leuk attractiepark in de randstad. Vergeet ook het grote duinbos niet om lekker te picknicken .

leuk

no message