Koop een ticket voor Duinrell incl Tikibad van € 30,50 voor € 28,-

6 beoordelingen

#Duinrell #Nooitmeernaarhuis
Stap door de poorten van Duinrell en ga mee op avontuur. Start in het nostalgische Wonderland met attracties voor de allerkleinsten, suis in noodvaart naar beneden vanaf het hoogste plekje van Zuid-Holland over de Rodelbaan, vlieg mee in de spannende Dragonfly en laat je kleddernat spatten in de waterachtbaan Splash! Stap in de nieuwste attractie Wild Wings en zie heel Duinrell in vogelvlucht aan je voorbij sjezen. Of zet een nieuw record en ga 123 keer over de kop (in één vlucht ja!). De speeltuinen, de attracties, de shows… van Duinrell krijg je nooit genoeg!

Doe eens een Duinrell-dag!

Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie, zoals familie achtbaan Dragonfly

Eindeloos familieplezier
Maak een ritje in de welbekende Kikkerachtbaan of ga als een echte waaghals over de kop in achtbaan Falcon. Ook de tollende Mad Mill en Waterspin zorgen voor flink wat spanning en sensatie. Een spetterende afdaling in de Splash mag zeker niet ontbreken. Kies je de open of gesloten boot?!

Tropisch Tikibad
Een kilometer lang glijden… Kan dat? Ja hoor, in het Tikibad kun je zelfs nóg verder. Dit jaar wordt het grootste glijbanenparadijs van de Benelux uitgebreid met zeven glijbanen! Nu al sjees je van de razendsnelle Tyfoon en tol je rond in de Cycloon en straks stap je in een tweepersoonsband en raas je van de nieuwe megaglijbaan met driedubbele Cone. In deze superspannende glijbaan glijd je op grote hoogte heen en weer door drie megatrechters. Doe jij het liever wat rustiger aan? Dobber dan lekker rond over de Lazy River of neem plaats op de vide en geniet in tropische temperaturen van het uitzicht.

NIEUW!: Wild Wings

Wild Wings is een buitengewone vliegtuigmolen met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen). Met naam en thema werd ook de decoratieve eyecatcher van de attractie onthuld; een heus aerobatics vliegtuig.

Klik HIER voor tickets voor het Tikibad.

Leden
attractiepark van € 23,50 voor€ 21,-
attractiepark incl. onbeperkt Tikibad van € 30,50 voor€ 28,-
Tikibad Zomeravond van € 20,- voor€ 17,50
t/m 2 jr gratis
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Duinrell. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Duinrell. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 19 november 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 juli 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 19 november 2017.

Adres

Duinrell 2242 JP Wassenaar (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie website voor actuele openingsdagen en -tijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Genoeg te doen voor iedereen

no message

Zeker de moeite waard

no message

Unieke omgeving!

Mooi park, gevarieerde attracties, aardig personeel en een unieke sfeer door ligging en omgeving.

Ideaal voor de kids

En te gek park in de bossen waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken ook leuk om je vakantie te vieren

Duinrell leuke speeltuin

Leuk attractiepark in de randstad. Vergeet ook het grote duinbos niet om lekker te picknicken .

leuk

no message