Wellnessdag met €7,50 korting én gratis shiatsu massagestoel

2 beoordelingen

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland
Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat. Je ontvangt tevens een sessie in een shiatsu massagestoel.

        
Wellnessdag met €7,50 korting én gratis shiatsu massagestoel
- Gehele dag toegang (09.00 – 23.00 uur) tot 1200 m² warme thermale binnen- en buitenbaden, uitgebreid saunalandschap met 10 sauna’s en stoombaden en diverse whirlpools
- Deelname aan activiteitenprogramma met dagelijks 10 opgietingen, floaten, Thermae Motion en nog veel meer
- Gebruik van scrubzout en douchegel
- Gratis sessie in shiatsu massagestoel in de relaxbioscoop (t.w.v. €7,50)

In het weekend (zaterdag en zondag) en tijdens (school)vakanties en feestdagen betaalt u een meerprijs van €3,95 per persoon.

Let op! Na aankoop van jouw voucher dien je een reservering te maken bij Thermae 2000.

Slapen in de Cauberg bij Thermae 2000? Boek een hotelarrangement ANWB special en overnacht in een aangrenzend **** hotel in de Cauberg op deze pagina.

Niet ledenLeden
Wellnessdag € 7,50 korting met gratis shiatsu massagestoel t.w.v. €7,50 €32,50€25,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Thermae 2000. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Thermae 2000. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 mei 2018. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Let op! Na aankoop van uw voucher dient u een reservering te maken bij Thermae 2000.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 mei 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 mei 2018.

Adres

Cauberg 6301 BT Valkenburg aan de Geul (Limburg)

Openingstijden

Dagelijks van 09.00 – 23.00 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Goed vertoeven

Houd er normaal gesproken niet echt van, maar hier is het goed vertoeven!

mooi uitzicht heerlijk relaxen mooie sauna's

daar kun je wel een heerlijk dagje relaxen genieten