Koop je tickets voor Amsterdam Museum met 25% korting

1 beoordelingen

Amsterdam, een wereldstad? Ja, en ook: klein, gezellig en eigenwijs. De stad van Johan Cruijff, van Rembrandt, Ajax, de Wallen, de Verenigde Oost-Indische Compagnie en wiet. De hoofdstad van Nederland. Een 1000 jaar oude, waterrijke handelsstad waarbij ondernemerschap, creativiteit, burgerschap en vrijdenken in het oog springen. In het monumentale gebouw van het Amsterdam Museum ziet, leest, hoort en proef je waar die stad vandaan komt en waarom ze zo was en zo is.


Voor de kinderen

Het Kleine Weeshuis is een attractie, speciaal voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. In deze interactieve presentatie beleven kinderen samen met hun ouders hoe het leven in een 17de-eeuws weeshuis was.


En verder...

Het Amsterdam Museum organiseert regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, rondleidingen en evenementen.

Leden
vanaf 19 jaar van € 12,50 voor€ 9,38
5 t/m 18 jaar van € 6,50 voor€ 4,88
0 t/m 4 jaar gratis
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Amsterdam Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Amsterdam Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Kalverstraat Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

ma t/m zo 10.00 tot 17.00

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Ook voor niet-toeristen

Voor jong en oud leuk om te zien hoe Amsterdam zich in de loop der eeuwen heeft ontwikkeld.