10 beoordelingen

Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.
Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Het Keukenhof thema voor 2017 is “Dutch Design”. Dutch Design kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid gecombineerd met innovatieve oplossingen.

Bekende kunstenaars en ontwerpers, zoals Mondriaan en Rietveld, hebben de basis gelegd voor Dutch Design. Ook vandaag worden Hollandse ontwerpers wereldwijd gewaardeerd om hun toonaangevende ontwerpen op het gebied van mode, grafische vormgeving, gebouw- en meubelontwerp. Zij zijn de inspiratiebron voor het thema in het komende Keukenhof seizoen.

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Overnachten
Reserveer ons 2- of 3-daags arrangement inclusief entreekaarten voor de Keukenhof, overnachting(en) in Hotel NH Leeuwenhorst en andere extra's.
> Meer informatie

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Stationsweg 2161 AM Lisse (Zuid-Holland)

Openingstijden

Dagelijks van 08.00 - 19.30 uur.

Geopend

Geopend van 23 maart tot 21 mei.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Een mooi uitje

Het was de eerste warme dag van de maand. De bloemen stonden er nog mooi bij ondanks dat het bijna afgelopen was. Eens in de 2 jaar gaan we naar de Keukenhof en het is altijd weer een leuk en mooi dagje uit. Alle bloemen in de kassen waren ook weer erg mooi en er was leuk "gespeeld" met de details van rood, geel en blauw van de Stijl.

Heerlijke dag met veel bezienswaardigheden

Keukenhof is een toeristische trekpleister en daar komen veel toeristen en nieuwsgierige dagjesmensen uit eigen land naar toe. De tuin is prachtig met al z'n kleur maar de toeristen zijn ook een plaatje! genoten van de kleurrijke gezelschappen die op hun beurt ook weer genieten van de omgeving. kortom een inspirerende dag met veel te zien :-)

Mooi stukje Nederland

Prachtig aangelegde tuin met zoveel verschillende bloemen en kleuren, geweldig om een dag rond te lopen echt genieten !!!!!

Heerlijk uitje

Ik ging met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen een weekeindje op stap. Zaterdag naar de Keukenhof, overnachten in Noordwijkerhout en zondag naar het strand. Waarschijnlijk voor de laatst keer met de hele familie, omdat mijn vrouw gevorderde Alzheimer heeft. We hebben allemaal genoten van het prachtige park, al hadden de kleinkinderen wat meer speelmogelijkheden willen hebben.

Pracht dag

Lid van de ANWB en dan zo ook nog genieten met ze vieren. Mooi ons Holland product in vele kleur pracht van bloemen. Ook de vele toeristen die op de foto willen vragen aan je of je het even wil doen is een avontuur en zet je zo Holland ook in de etalage. De sfeer is zo relax in het park en is het een waar genoegen om er te zijn. Dus in een word het was voor ons vieren TOP!

Schitterende dag in bloeiende Keukenhof

Samen met mijn Syrische 'dochter' hadden wij een schitterende dag in dit prachtig aangelegde park. De kleurenpracht en de enorme verscheidenheid aan bloemen was overweldigend en de mooie oude bomen en bloesembomen maakten het tot een prachtig geheel! Warm aanbevolen!

Fantastische dag. Mooi weer en de bloemenpracht was overweldigend

Dank zij de bestelde tickets geen wachtrij voor de kassa en geen gedoe met parkeren. Kreeg van de kaartjescontrole een compliment vanwege de hoge korting. Kortom zeer goed geregeld allemaal.

Bloemenpracht bij Keukenhof

Het was weer een prachtig bloemenjaar. Schitterende kleuren, modellen, composities. Het 1 nog mooier dan het ander. Het ene veld na het ander. Grote hallen vol moois. Ogen tekort kwamen we. Gelukkig mag alles gefotografeerd. Maar het echte is ongelooflijk mooi. Ieder jaar gaan we. Dit jaar was een jubelend jaar. Geweldig!!

Wat een bloemenpracht!

Het was een geweldige dag. Wat hebben we genoten van alle veelzijdige kleur en pracht. Nog heel veel in bloei, goed onderhouden, gezellige sfeer. Wat leuk om te zien hoe jong en oud, blank of wit, nederlander of toerist geniet.

Bloemenpracht

Het was een prachtige dag, allerlei nationaliteiten. Het park is zeker de moeite waard om te bezoeken.