Koop een ticket voor de Keukenhof van €16,00 voor €13,50

10 beoordelingen

Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.
Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Het Keukenhof thema voor 2017 is “Dutch Design”. Dutch Design kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid gecombineerd met innovatieve oplossingen.

Bekende kunstenaars en ontwerpers, zoals Mondriaan en Rietveld, hebben de basis gelegd voor Dutch Design. Ook vandaag worden Hollandse ontwerpers wereldwijd gewaardeerd om hun toonaangevende ontwerpen op het gebied van mode, grafische vormgeving, gebouw- en meubelontwerp. Zij zijn de inspiratiebron voor het thema in het komende Keukenhof seizoen.

Dutch Design is verwerkt in het bloembollenmozaïek, een van de hoogtepunten in het themajaar. Daarnaast zijn de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen geheel in het teken van Dutch Design. Ook twee van de inspiratietuinen zijn aan het thema gewijd: de Mondriaantuin met zijn primaire vierkante kleurvlakken wordt een trekpleister het internationaal publiek.
Keukenhof is een park om van te genieten. Maar u kunt er ook inspiratie opdoen voor uw eigen huis en tuin in de Inspiratietuinen.

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Leden
volwassenen van €16,00 voor€ 13,50
kinderen (4 t/m 11 jr) van €8,00 voor7,00
parkeerkaart€ 6,00
De omschreven korting is gebaseerd op de kassaprijs.
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Keukenhof. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Keukenhof. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 21 mei 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 21 mei 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 21 mei 2017.

Adres

Stationsweg 2161 AM Lisse (Zuid-Holland)

Openingstijden

Dagelijks van 08.00 - 19.30 uur.

Geopend

Geopend van 23 maart tot 21 mei.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Keukenhof

Tip! Koop je ticket bij een filiaal van de ANWB, dan betaal je 13,50 euro. Zo profiteer je wel van de korting, want je betaald niet de 0,50 transactiekosten.

Korting

Korting is korting....transactiekosten is inderdaad flauw, doe dan minder korting....MAAR.....het blijft korting. Alles is meegenomen denk ik maar!

Korting...??

Helemaal met Emma12 eens, waarom deze 'opcenten'... Als je de voorwaarden niet goed leest heb je maar 1 euro voordeel.. Kan ik er goedkoper met de bon uit het Haarlems Dagblad heen: gewoon €1.50 korting aan de kassa!

Korting... niet echt

Aan de korting heb je niet veel als je een kaartje besteld... Dan komen er nog 1,50 bij aan transactiekosten....

Prachtig park!!

In mei 2013 op een zonnige dag geweest, alles in bloei ook de bomen, werkelijk schitterend. Leuk thema en kunst/beelden. Inspirerende bloemen shows. In 2014 begin april geweest vond ik wat minder,vooral de voorjaarsbloemen in bloei, helaas toen nog niet veel tulpen en bomen in bloei. Ik heb plannen om dit jaar weer te gaan en zag hier dat je €2,50 korting op je e-ticket kon krijgen. Wat jammer dat de ANWB dan wel €1,50 boekings kosten rekent, dus is het minimaal aan voordeel.

Prachtig bloemenpark

Een prachtig park, er is veel te genieten, vooral op een mooie zonnige dag. Misschien dit jaar eerder in het seizoen i.v.m. het vroege voorjaar?

Leuk dagje weg

Voor niet heel veel geld kun je een hele dag tussen de japanners lopen.

Een prachtig park waar je volop kan genieten

no message

Prachtig

Heel prachtig en gezellig

Must voor zelfrespecterende toerist

no message