€ 1,- korting op een bezoek aan Wonderwereld Ter Apel

0 beoordelingen

Wonderwereld is een veelzijdig park. Het biedt de bezoeker een blik in de fantasie- en dierenwereld. Gebruik alle zintuigen in de ontdekhoek. Bewonder het insectarium. Verder is er een speel- en vliegweide, een avonturenboompad waar allerlei dieren wonen en een uilenburcht vol roofvogels. Speel het voelspel en daal af in de Drakengrot, ontmoet in het bos van het slaapvolk het paddenstoelenmannetje en luister naar de Verhalenverteller in het Kasteel. Maak kennis met Merlijn, de tovenaar met zijn uil. Kijk of je de nieuwe koning bent door het zwaard met één hand uit de rots te trekken. Betreed de rattenkelder of ga op ontdekking in de Subtropische Kas met de spannende Reuzen-Avonturenboom en de Mysterieuze Tempel met slangen, schorpioenen, reuzenspinnen en gifkikkers. Verwondering voor jong en oud. Dit is ook een goede plek voor kinder- en verjaardagsfeestjes.

Leden
Entree p.p. van € 7,50 voor€ 6,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Wonderwereld. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Wonderwereld. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Geldigheid

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Ruiten A Kanaal Noord 9561TE Ter Apel (Groningen)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen