5 beoordelingen

Het Zeehondencentrum in Pieterburen is niet zo maar een dagje uit. Het is een kijkje in de keuken van een bevlogen team van mensen dat zich dag in, dag uit inzet voor datgene waar zij in geloven: een gezonde zee met gezonde zeehonden. Die passie ervaar je als bezoeker wanneer de opgevangen zeehonden worden verzorgd en wanneer je de voerpresentaties of bottenshow mee maakt.


Daarnaast biedt Pieterburen sinds de zomer van 2015 een compleet nieuwe ervaring in het bezoekerscentrum, dat is heringericht met behulp van recyclede materialen. Het is nu zelfs mogelijk de Waddenzee te ervaren, middenin het centrum! En natuurlijk zijn de zeehonden nog steeds van heel dichtbij te zien. Zowel jong als oud hebben er een fantastische beleving.

 

Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Hoofdstraat 9968AG Pieterburen (Groningen)

Openingstijden

Dagelijks van 10.00-17.00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Een lange rit voor niks

Gelukkig gaat het geld naar het goede doel, de opvang. Maar het centrum zelf om te bekijken stelt toch echt niets voor. Niemand om je iets te vertellen , onvriendelijk personeel aan de kassa en op de infoborden staat ook niets zinnigs dan enkel naam, waar gevangen en wanneer. En wil je mee doen aan iets dan had je dat dagen van tevoren moeten melden. Leuk om te vernemen als je net 2 1/5/ uur hebt gereden om er te komen. En na een kwartier heb je het dan wel weer gezien. Een aanfluiting. Maar ga wel vooral door met het goede werk, want dat is de hoofdzaak.

het is (gelukkig) geen dierentuin!

Het is helemaal niet duur, want als donateur mag je gratis naar binnen. Bovendien zijn de zeehonden nummer 1 hier zoals het hoort en niet de bezoekers. Prima!

Weinig te doen

Het is leuk om de zeehonden te zien. Maar ik vind het duur, als je kijkt voor wat je er voor terug krijgt.

Leuk!

no message

Leerzaam, zee r kindvriendelijk en vooral heel leuk om eens te zijn geweest!

no message