0 beoordelingen

Sportcentrum Kardinge heeft vele mogelijkheden op schaatsgebied. Zo is er een 400 meter baan waar op getraind wordt, wedstrijden worden gereden, schaatsles wordt gegeven, recreatief geschaatst wordt door jong en oud en er worden leuke clinics georganiseerd. Verder hebben we een sfeervolle ijshal voor ijshockey, kunstrijden, shorttrack, schaatsles en curling. Op zaterdag- en zondagochtend kunnen gezinnen tot 12.00 uur voordelig schaatsen met de gezinskaart.

Tijdens het ijsseizoen is er iedere zaterdag- en zondagochtend tot 12.00 uur gezinsochtend. Zowel de ijshal als de 400-meterbaan zijn dan geopend. Bij de gezinsochtend hoort de speciale gezinskaart voor € 14,70. U kunt dan met maximaal 5 personen uit één gezin schaatsen.

Op zondag staan in de ijshockeyhal sleetjes en schaatshekjes voor de kleinste jeugd. Bij voldoende animo worden tussen 11.00 - 12.00 gratis schaatslessen georganiseerd.

In sportcentrum Kardinge kan je heerlijk zwemmen. Of je nu baantjes wilt zwemmen, een groepsles wilt volgen, lekker wilt spelen (met je kinderen) of heerlijk ontspannen in de golven wilt liggen, dit is allemaal mogelijk. We hebben een subtropisch recreatiebad, een instructiebad met beweegbare bodem en een 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem.

voor prijzen zie website

Adres

Kardingerplein 9735 AA Groningen (Groningen)

Openingstijden

zie website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen