Koop een voucher voor SpaSense van €28,50 voor €22,80

1 beoordelingen

Net onder Eindhoven ligt in Geldrop een verrassend mooi wellnessresort: SpaSense. Met Brabantse gastvrijheid, culinaire verrassingen en een brede keus aan luxe wellnessfaciliteiten bent u bij SpaSense aan het juiste adres voor Pure Ontspanning. De opgietingen zijn al een beleving op zich, maar tijdens de speciale weekenden maken de saunameester er helemaal een bijzondere ervaring van. Liever iets meer rust? Dan neemt u ontspannen plaats in bijvoorbeeld de lavendelsauna, het caldarium, loopt u een rondje in de groene tuin, dobbert u in het zoutwaterbad of zwemt u in het binnen- of buitenbad.  Tijdens uw Dagje Wellness bent u bij SpaSense aan het juiste adres voor de innerlijke mens. Met een uitgebreide kaart vol heerlijke gerechten, verwent de chefkok u op hoog niveau in het restaurant met binnentuin: ’t Hof van Geldrop.


Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaSense.


Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.

Wij adviseren u eerst telefonisch te informeren of op de gewenste dag nog plaats beschikbaar is daarna direct het ticket te bestellen en te reserveren.

Leden
Dagentree van €28,50 voor€ 22,80
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot SpaSense. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SpaSense. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. Let op! Er dient voorafgaande aan uw bezoek gereserveerd te worden bij SpaSense. Reserveer uw arrangement via de link op uw e-ticket. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaSense.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten (max. €2,00). De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan SpaSense tot en met 31 december 2016, m.u.v. 18 december 2015 t/m 3 januari 2016 en 24 december 2016 t/m 31 december 2016. Reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaSense.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2016, m.u.v. 18 december 2015 t/m 3 januari 2016 en 24 december 2016 t/m 31 december 2016.

Adres

Zwembadweg 5663PL Geldrop (Noord-Brabant)

Openingstijden

SpaSense is zondag t/m donderdag open van 10:00 - 23:00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10:00 - 24:00 uur.
Tijdens feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Alleen gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Echt brabants

Brabanders doen liever gewoon en dat merk je hier duidelijk. Niet teveel poeha maar gewoon goed