Koop een ticket voor SpaSense van €30,50 voor €24,40

1 beoordelingen

Een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen.

Bij SpaSense vindt u, zowel binnen als buiten, bijzondere sauna- en wellnessfaciliteiten. In de uitgestrekte tuin stuit u op een sprookjesachtig huisje van hout, de Puulliteri.  Puuliiteri betekent in het Fins heel toepasselijk ‘houten huisje’. De Puuliiteri is gebouwd in een omgekeerde piramide. In dit houten huisje vindt u een prachtige sauna van ongeveer 80 graden met een houtmixgeur.

Vergeet ook niet de Chinese Mintsauna te bezoeken. Deze sauna is voor bijna iedereen geschikt omdat de beneden temperatuur slechts 50 graden is en de boven temperatuur 95 graden. De toevoeging van mint maakt de sauna lekker verfrissend.  De ligweide in de tuin is ideaal om even tot rust te komen. Liefhebbers van opgietrituelen opgelet: de prachtige Kelosauna wordt geroemd om de heerlijke Löyly’s.


Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht via www.spasense.nl/verzilveren. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar SpaSense.


Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.

Reserveer tijdig! Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

Leden
dagentree van €30,50 voor€ 24,40
Niet geldig tijdens de kerstvakanties.
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot SpaSense. Online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid en volgens de voorwaarden die vermeld staan op het e-ticket. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SpaSense. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Vooraf reserveren verplicht! U dient vooraf een reservering te plaatsen via: www.spasense.nl/verzilveren. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als dit ticket mee naar SpaSense.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties.

Adres

Zwembadweg 5663PL Geldrop (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Echt brabants

Brabanders doen liever gewoon en dat merk je hier duidelijk. Niet teveel poeha maar gewoon goed