Koop een ticket voor AquaZoo Friesland van €16,00 voor €12,00

6 beoordelingen

AquaZoo Friesland vind je aan de Friese wateren en met de uitgebreide diercollectie beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit in Noord-Nederland.

Ga mee op Zeehondensafari, beleef de Zeeleeuwen Spetter Spektakel en feest mee tijdens een heuse Pinguïn Haringhapfestijn; unieke momenten die je niet snel zult vergeten!

Tijdens de Zeehondensafari stap je samen met de dierverzorger op een trekschuit om de zeehonden te spotten. Misschien mag jij ook wel een visje aan ze voeren. En wie nog nooit reuzenotters heeft gezien, moet zeker eens op bezoek komen.

Leden
vanaf 3 jaar van €16,00 voor€ 12,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot AquaZoo Friesland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar AquaZoo Friesland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief € 0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets kunnen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2017, 12:00 uur. Tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

De Groene Ster 8926XE Leeuwarden (Friesland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Voor herhaling vatbaar!

Na de teleurstelling van Wildlands Emmen, zijn we ook Aquazoo gaan bezoeken. In het verleden een keer geweest, was niet voor herhaling vatbaar. Maar nu is het park duidelijk verbeterd! Nog niet af, de ijsberen waren er nog niet en binnen moet nog een en ander. Leuk wandelpark geworden, alle beesten gevarieerd in soort aanwezig en leuk door de kangaroos te lopen en de apen. Het zeehondensafari was onwijs leuk! Helaas alleen vooraan een toilet, maar er wordt gewerkt op de achterzijde voor meer volgens mij. Leuk vaartochtje met trapboten. Park is leuk aangekleed en genoeg bordjes overal om te lezen over de dieren

Leuke kleine dierentuin

Vooral de loslopende pinguins zijn een aanrader.

Hele middag lekker bezig

Onze zoon van 3 vermaakte zich prima. Door de afwisseling, lay out en keuze van dieren liepen wij eens achter hem aan i.p.v. dat hij achter ons aan moest. En waarom AquaZoo? Ze hebben ook een heleboel land-, boom- en andere dieren. Het leukste waren de pinguïns die tussen de benen van ons zoontje terug liepen naar hun verblijf.

gezellig dagje

Een mooi dagje weg, met redelijk grote diversiteit aan dieren. genoeg te zien op een dag, zoals het voeren van de dieren. geschikt voor jong en oud...

Vernieuwd en nu ook voor kinderen heel leuk.

no message

Dit park biedt de mogelijkheid tot aanschaf van een abonnement waarmee je toegang hebt tot meerdere parken in Nederland.

no message