Boek een High Tea Arrangement bij Fontana Bad met 20% korting

2 beoordelingen

Rondom het Thermaalbad is Fontana Resort Bad Nieuweschans gegroeid tot het meest complete wellnessresort van Nederland. Je kunt er putten uit waardevolle bronnen zoals die van onthaasten, culinair genieten, weldadige verzorging, lichamelijke en innerlijke balans.

Bad High Tea Arrangement
- High Tea in Brasserie Bubbels (tussen 14.00 en 17.00 uur)
- Gebruik van het Thermaalbad
- Gebruik van het Stoom Badhuis
- Gebruik van het rustpaviljoen
- Deelname aan de thermenactiviteiten welke plaatsvinden in het Thermaalbad, het Stoom Badhuis en de lavendelkamer

Thermen Totaal High Tea Arrangement
- High Tea in de SaunaLodge (tussen 14.00 en 17.00 uur)
- Gebruik van het Thermaalbad
- Gebruik van het Stoom Badhuis
- Gebruik van het rustpaviljoen
- Gebruik van alle faciliteiten behorende tot het Saunaplein en de Saunatuin
- Deelname aan alle thermenactiviteiten

Let op: van 3 t/m 9 juli is Fontana Resort Bad Nieuweschans gesloten. 

Dit arrangement is niet geldig in het weekend (zaterdag en zondag).

Leden
Bad High Tea Arrangement van € 26,50 voor€ 21,20
Thermen Totaal High Tea Arrangement van € 36,50 voor€ 29,20
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Fontana Resort Bad Nieuweschans. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Fontana Resort Bad Nieuweschans. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 juli 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Reserveren verplicht U dient uw bezoek aan Fontana Resort Bad Nieuweschans vooraf te reserveren via info@fontanaresort.nl.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 juli 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 juli 2017.

Adres

Weg naar de Bron 9693 GA Bad Nieuweschans (Groningen)

Openingstijden

Dagelijks - 9:00-23:00 uur

Gesloten in 2017 van 3 juli t/m 9 juli

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

echt er even uit

Regelmatig ga ik met een vriendin naar Fontana. We wonen gelukkig dichtbij dus dat hoeft geen belemmering te zijn. De sfeer is prima, gezellig en ruim van opzet. Bij goed weer is het heerlijk om in het park te lopen, liggen of zitten. De kunstexposities zijn ook heel mooi om naar te kijken in het park en rondom het thermaal bad. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Kom je er regelmatig zo als wij dan kennen ze jou en ben je geen vreemde meer. Ook mooi dat Fontana iedere keer weer iets aan pakt om op te knappen of vernieuwen. Zo blijft het leuk om te komen. Ook als ik verder weg zou wonen zou het voor mij nog steeds aan aanrader zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden om de dag door te brengen, de tijd is bijna altijd te kort.

Een dagje rust

no message