3 beoordelingen

Nergens kom je zó dichtbij zeehonden als in Ecomare op Texel! Er is een vaste groep zeehonden en een zeehondenopvang. In de opvang worden zieke dieren verzorgd en jongen die hun moeder zijn kwijtgeraakt. Wat zijn ze schattig met hun grote ronde ogen! Om 11.30 en 15.30 uur is er een voerpresentatie bij de zeehonden.

Bruinvissen zijn de kleinste walvissen die er bestaan. Ze zwemmen in onze Noordzee, maar je ziet ze bijna nooit. Bij Ecomare kun je ze niet alleen heel goed zien; je kunt er zelfs mee spelen. Ze maken graag contact via de onderwaterramen. Om 10.30 en 13.30 uur worden de bruinvissen gevoerd en kun je zien hoe ze opdrachtjes van de dierverzorger uitvoeren.

In het zeeaquarium en de tentoonstellingen van Ecomare ontdek je wat er allemaal leeft in onze zee. Trek gerust een paar uur uit voor een bezoek aan Ecomare, want je raakt er niet snel uitgekeken.

Kijk op de website voor actuele toegangsprijzen.

Adres

Ruijslaan 1796AZ De Koog (Noord-Holland)

Openingstijden

Voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Leuk en informatief uitje

Veel te doen en te zien. Buiten de zeehonden en bruinvissen. Gedurende de dag diverse presentaties/voersessies. Binnen diverse tentoonstellingen en het zeeaquarium. Genoeg voor urenlang plezier.

Ecimare is werkelijk prachtig

no message

Ecomare

Ecomare is pas verbouwd het is buiten groter geworden dus kunnen ze meer dieren opvangen en dat is geweldig.