Bestel tickets voor Drouwenerzand van € 14,- voor € 12,75

10 beoordelingen

Drouwenerzand Attractiepark heeft dit jaar wederom de geweldige Land van ANWB prijs ‘Leukste uitje van Drenthe’ gewonnen! De entree van Drouwenerzand is altijd inclusief alle attracties, frites, diverse snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs! Heerlijk onbezorgd het park in, niet hoeven zoeken naar kleingeld voor bijvoorbeeld een ijsje, geen ‘gesjouw’ met tassen met koffie, thee en brood (mag wel) een échte dag uit dus met plezier voor iedereen!

 

De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump die ‘over-de-kop’ gaat, er is voor de hele familie volop actie.

 

Gasten die je voor gingen waarderen het overzichtelijke park, de gezelligheid en de vriendelijke omgang met kinderen. Het hele gezin zal zich hier prima vermaken, alles in een gemoedelijke sfeer.

 

Alle zaterdagen in oktober en op woensdag 25 oktober zijn er spectaculaire Halloweenactiviteiten zoals (extra!) een Halloweenhuis, Scare zone, Huyze den Vilder etc..

 

Is één dag te kort en wilt u langer blijven? Dat kan! Drouwenerzand heeft ook een bungalowpark, hotel, lodges en een camping. Allen mogelijk inclusief entree tot het Attractiepark.

Niet ledenLeden
3 jaar en ouder van € 13,- voor€ 13,00€ 11,75
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Drouwenerzand Attractiepark. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Drouwenerzand Attractiepark. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Gasselterstraat 9533PC Drouwen (Drenthe)

Openingstijden

De openingstijden zijn erg wisselend, kijk op de website voor actuele informatie.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

ANWB-korting = wassen neus

Die korting voor ANWB-leden is helemaal geen ledenkorting. Via de ANWB-site moet je vooraf een e-ticket bestellen. Maar als je die rechtstreeks via de site van Drouwenerzand bestelt, kosten ze precies het zelfde als bij ANWB. Maar voor die prijs hebben de kinderen wel een leuke dag.

Eindelijk een leuk attractiepark waar je niet geheel op leegloopt

Mijn kleinkinderen hebben zich prima vermaakt en wij dus ook. Niet extra betalen voor van alles en nog wat; helemaal prima.

Top

Voor weinig heerlijk een dagje uit met de kinderen. Veilig

erg netjes hoor

een erg leuk park

Voor alle leeftijden

Heel fijn voor mensen met een klein budget, en voor onze grote kinderen en kleinkinderen is er wat te doen, park is heel overzichtelijk , personeel is heel vriendelijk, mis wel een water attractie, maar ondanks dat vermaak je zeker de hele dag!

Top!

Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken. Leuke attracties, zeer vriendelijk personeel en heerlijk de hele dag door frites, ijsjes en soep eten! Echt een aanrader!

leuk

no message

Compleet dagje uit.

Elk jaar gaan we met ons gezin hier een dagje naartoe, tussendoor verlaten we even het park voor een bezoekje aan hunebedmuseum in Borger. Daarmee een compleet dagje uit.

gezellig

alles om een gezin het naar wens te vermaken

Test

Ffff