Koop een ticket voor Drouwenerzand Attractiepark van €12,70 voor €11,45

10 beoordelingen

Op zoek naar een onvergetelijke dag uit met je kinderen? Ga dan naar Drouwenerzand Attractiepark. Voorbij de toegangspoorten kun je onbeperkt genieten van frites, diverse snacks, verse soep,  vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs.

Herfstvakantie!
Op 16, 19, 21, 22 en 29 oktober organiseert Drouwenerzand Attractiepark voor het derde jaar spectaculaire Halloweendagen, met volop entertainment voor jong, jeugd en oud(er)! Het Halloweenhuis (12+), de Scare Zone (12+) en Huyze den Vilder (-12) zijn weer spectaculair vernieuwd. Nieuw is ‘the Maze’ (12+), wat begon als een geintje is een behoorlijk uit ‘de hand gelopen’ Halloweenbuitenhuis geworden.

Het gehele park is in Halloweensfeer met o.a.: strobalen, pompoenen, kalebassen, uitgeholde pompoenen met lichtjes, pompoenpoppen, maisstengels etc.. Halloween bij Drouwenerzand hoeft niet eng te zijn, als je na 17.00 uur niet naar de Scare Zone gaat is er niets aan de hand. Maar wil je  wèl graag griezelen en gruwelen, dan ga natuurlijk wèl na 17.00 uur naar de Scare Zone. En naar het Halloweenhuis. En naar ‘the Maze’.  Er is zoveel te doen, zien en beleven, je komt ogen en oren te kort.

Tijdens alle Halloweendagen zijn er 4 professionele vlammenshows, een fantastische ervaring voor jong en oud.
Uiteraard kun je ook net zo vaak in de attracties als je maar wilt.

Wij garanderen je een onvergetelijke dag in de herfstvakantie!

Is één dag te kort en wilt u langer blijven? Dat kan! Drouwenerzand heeft ook een bungalowpark, hotel en camping. Allen mogelijk inclusief entree tot het Attractiepark.

Leden
vanaf 3 jaar van €12,70 voor€ 11,45
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Drouwenerzand Attractiepark. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Drouwenerzand Attractiepark. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Deze actie is geldig op het reguliere tarief van Drouwenerzand Attractiepark. De tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 30 oktober 2016. Niet geldig voor de Halloween-dagen: 16,19,21,22 en 29 oktober 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 oktober 2016. Tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 30 oktober 2016.

Adres

Gasselterstraat 9533PC Drouwen (Drenthe)

Openingstijden

Zie voor exacte openingstijden de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

ANWB-korting = wassen neus

Die korting voor ANWB-leden is helemaal geen ledenkorting. Via de ANWB-site moet je vooraf een e-ticket bestellen. Maar als je die rechtstreeks via de site van Drouwenerzand bestelt, kosten ze precies het zelfde als bij ANWB. Maar voor die prijs hebben de kinderen wel een leuke dag.

Eindelijk een leuk attractiepark waar je niet geheel op leegloopt

Mijn kleinkinderen hebben zich prima vermaakt en wij dus ook. Niet extra betalen voor van alles en nog wat; helemaal prima.

Top

Voor weinig heerlijk een dagje uit met de kinderen. Veilig

erg netjes hoor

een erg leuk park

Voor alle leeftijden

Heel fijn voor mensen met een klein budget, en voor onze grote kinderen en kleinkinderen is er wat te doen, park is heel overzichtelijk , personeel is heel vriendelijk, mis wel een water attractie, maar ondanks dat vermaak je zeker de hele dag!

Top!

Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken. Leuke attracties, zeer vriendelijk personeel en heerlijk de hele dag door frites, ijsjes en soep eten! Echt een aanrader!

leuk

no message

Compleet dagje uit.

Elk jaar gaan we met ons gezin hier een dagje naartoe, tussendoor verlaten we even het park voor een bezoekje aan hunebedmuseum in Borger. Daarmee een compleet dagje uit.

gezellig

alles om een gezin het naar wens te vermaken

Test

Ffff