10 beoordelingen

Heerlijk onbezorgd het park in, niet hoeven zoeken naar kleingeld voor bijvoorbeeld een ijsje, geen ‘gesjouw’ met tassen met koffie, thee en brood (mag wel) een èchte dag uit dus met plezier voor ìedereen!

De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump die ‘over-de-kop’gaat en de snelheidsduivel de XLR8! In deze bloedstollende achtarmige snelheidsattractie ga je binnen 1 seconde van 0 - 65 km/pu, voor de echte lefgozers dus!

Gasten die u voor gingen waarderen het overzichtelijke park, de gezelligheid en de vriendelijke omgang met kinderen. Het hele gezin zal zich hier prima vermaken, alles in een gemoedelijke sfeer.

Is één dag te kort en wilt u langer blijven? Dat kan! Drouwenerzand heeft ook een bungalowpark, hotel en camping. Allen mogelijk inclusief entree tot het Attractiepark.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Gasselterstraat 9533PC Drouwen (Drenthe)

Openingstijden

Zie voor exacte openingstijden de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

ANWB-korting = wassen neus

Die korting voor ANWB-leden is helemaal geen ledenkorting. Via de ANWB-site moet je vooraf een e-ticket bestellen. Maar als je die rechtstreeks via de site van Drouwenerzand bestelt, kosten ze precies het zelfde als bij ANWB. Maar voor die prijs hebben de kinderen wel een leuke dag.

Eindelijk een leuk attractiepark waar je niet geheel op leegloopt

Mijn kleinkinderen hebben zich prima vermaakt en wij dus ook. Niet extra betalen voor van alles en nog wat; helemaal prima.

Top

Voor weinig heerlijk een dagje uit met de kinderen. Veilig

erg netjes hoor

een erg leuk park

Voor alle leeftijden

Heel fijn voor mensen met een klein budget, en voor onze grote kinderen en kleinkinderen is er wat te doen, park is heel overzichtelijk , personeel is heel vriendelijk, mis wel een water attractie, maar ondanks dat vermaak je zeker de hele dag!

Top!

Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken. Leuke attracties, zeer vriendelijk personeel en heerlijk de hele dag door frites, ijsjes en soep eten! Echt een aanrader!

leuk

no message

Compleet dagje uit.

Elk jaar gaan we met ons gezin hier een dagje naartoe, tussendoor verlaten we even het park voor een bezoekje aan hunebedmuseum in Borger. Daarmee een compleet dagje uit.

gezellig

alles om een gezin het naar wens te vermaken

Test

Ffff