Koop een ticket voor Kameleon Terherne van €20,80 voor €17,80

2 beoordelingen

Beleef het hele Kameleonavontuuur!
In de Kameleonboerderij is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd. De pratende melkbussen vertellen je over het dorpsmysterie en leiden je door het hele dorp. Hopelijk lukt het jou om het mysterie op te lossen! Stap vervolgens in de rondvaartboot die geduwd wordt door de Kameleon. Een inwoner van Lenten vertelt alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Onderweg kun je veldwachter Zwart helpen bij het oplossen van een probleem op het meer.

De rondvaart boot zet je af op het Avontureneiland van Gerben Zonderland, waar je ontvangen wordt door een Kameleonfiguur. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen. Blijf jij schoon?

Honger of dorst gekregen? In de Opkikker kun je terecht voor een hapje en een drankje, je kan er zelfs je eigen pannenkoek bakken op open vuur.
Op het eiland kan niet gepind worden.

Leden
volwassenen van €20,80 voor€ 17,80
kinderen (2 t/m 5 jr) van €10,40 voor€ 8,90
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Kameleon Terherne. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Kameleon Terherne. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Deze actie is geldig op het reguliere tarief van Kameleon Terherne. Tickets zijn geldig voor een bezoek van 16 april t/m 30 oktober 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen bij de ANWB besteld worden t/m 29 oktober 2016. Tickets zijn geldig voor een bezoek van 16 april t/m 30 oktober 2016.

Adres

Koailan 8493LA Terherne (Friesland)

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

gesloten op 1e en 2e kerstdag, nieuwjaarsdag

Geopend

Geopend van 12 december tot 6 maart.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Fantastisch

Moet je mee maken, met 1 woord Fantastisch, je moet vies worden...

Top

no message