18,75 voor €14,06

1 beoordelingen

In dit ecologische klimbos klim je tussen de bomen, duik je op de grond tijdens een lasergame, ontsnap je uit escape rooms,  cross je door de bossen met een Gokart en beleef je nog veel meer activiteiten! Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag midden in de natuur.

Parcours klimmen
Test je klimkunsten op 1 van de 7 parcours met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter. Op de hoogste route hang je 10 meter in de lucht! Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Je wordt gezekerd met een continu zekering, wat klimmen in Klimrijk Brabant supersafe maakt. Bovendien wordt je begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Je kunt je dus veilig uitleven en alle hindernissen nemen via onder andere ziplijnen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en de wazzah sprong. Klimmen is mogelijk vanaf 1.30 meter op de 5 hoofdroutes. Voor de kleintjes hebben we het Pico-Parcours. Deze bestaat uit 2 routes met elk 9 obstakels voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter.

Outdoor avontuur
Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Naast klimmen beleef je hier nóg meer outdoor avontuur tijdens een spannende lasergame tussen de bomen, uitdagende GPS tocht of tijdens de avontuurlijke shooting games. Ontsnap jij binnen de tijd in de twee zenuwslopende escape rooms? Hierna lekker uitrazen op de speelberg met tokkelbaan, springkussen en nog veel meer. Het terras van Klimrijk biedt toezicht op de speelberg en het klimparcours.

Ecologisch klimbos
Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. Bij de totstandkoming van het bos zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Er is bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van spijkers, maar van klemmen om de klimconstructies te bouwen. Zo zorgt Klimrijk voor een mooi en gezond bos. Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag in de natuur.

Leden
volwassenen van €18,75 voor€ 14,06
kinderen (vanaf 130 cm t/m 17 jr) van €15,75 voor€ 11,81
De omschreven korting is gebaseerd op de kassaprijs.
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die na reservering toegang geven tot Klimrijk Brabant. Klik op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de etickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Klimrijk Brabant. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket, met een maximum van €2,00. De tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 31 december 2017.

Adres

Turfweg 5504RL Veldhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Bewegen door de bomen

Het is erg leuk en vermoeiend om de diverse parcoursen door de bomen te volbrengen. De veiligheid is dik in orde alleen zou het handiger zijn wanneer men door een lus om de boom heen mensen die sneller zijn of met meer lef kon laten passeren. Ook het boogschieten is erg leuk om te doen. De lokatie zo midden in het bos ligt er mooi en goed onderhouden bij. Hapjes en drankjes zijn ook in voldoende mate te verkrijgen.