3 beoordelingen

Klimpark
Natuurbeleving maar dan anders. Via hindernissen (balkjes, planken, netten, kabels, tonnen) klimmen de deelnemers van boom naar boom. Tot 7 meter hoog: uitdagend, prettig en spannend. Voor de veiligheid is veel aandacht, bv door middel van dubbele zekeringslijnen. Uitgebreide instructie vooraf, met altijd een oefenparcours. Voor individuen en groepen, ook voor kleintjes vanaf 5 jaar. Tot 13 jaar begeleiding door volwassene verplicht.

Outdoor Belevingspark
Het Outdoor Belevingspark biedt de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan. Bijvoorbeeld: Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen om het raken van de roos. Wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga je mee op jacht. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving. Ook is er een serie van acht uitdagende klimwanden. Allemaal met een zelf zekerend systeem.

Kleintje Klimpark

Hier krijgen de jongsten dezelfde beleving als de ouderen, alleen wat lager. De hindernissen zijn vergelijkbaar met de hindernissen in het normale klimpark. Kinderen moeten begeleidt worden door een volwassene die gedurende het klimmen toezicht houdt vanaf de grond. Kleintje klimpark is geschikt vanaf 04 jaar t/m lengte van 1,35 m. Dit klimpark is ook erg populair voor het vieren van kinderfeestjes!

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Oostereind 9444 XD Grolloo (Drenthe)

Openingstijden

di t/m vrij 13:00 t/m 18:00, za-zo 10:00 t/m 18:00. okt t/m april alleen op afspraak, mei t/m sep reserveren gewenst.

In vakanties ook maandag open

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Een uitdaging voor elke leeftijdscategorie

Papa's, mama's, kinderen en opa's en oma's: voor iedereen een passende uitdaging of een heerlijk terras om op afstand lekker mee te genieten. Outdoor Grolloo geeft energie! Ook voor schoolreisjes een echte aanrader.

Super!

Goede uitleg, overal hulp aanwezig en klimmen op elk nivo!! Onze kleinkinderen waren erg enthousiast!

klimpark outdoor grolloo

top, top, top!