5 beoordelingen

U vindt het allemaal op Landgoed Hoenderdaell! Van kinderboerderij tot roofvogeltuin en van jungle tot weidse vlaktes waar kangoeroes rondspringen: kom langs en duik in de wereld van de dieren. En let goed op, want het kan zomaar zijn dat uw pad wordt gekruist door een emoe, fazant of een van de andere vrij rondlopende bewoners van het dierenpark.

Kijk op de website voor actuele toegangsprijzen.

Adres

Van Ewijckskade 1761JA Anna Paulowna (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Heel leuk.

Prachtig park.

Heerlijk park om in te wandelen en genieten van de dieren en de natuur.

wanneer je een rondleiding meemaakt krijg je veel uitleg over de dieren die op het park leven. Ook Stichting Leeuw wordt hierbij vernoemd. De jaagsimulator bij Stichting Leeuw of het voeren van de ringstaartmaki's en de Lori's. Geweldig! Bovendien is er een kleine kinderboerderij bij de Fazanterie aanwezig met lachspiegels en een speeltuin. Voor ieder wat wils dus.

Leuk kleinschalig park

Het park was erg leuk met een divers aanbod van dieren. De loslopende maki's vond ik ook een pluspunt. In het park zou alleen ook wat te eten en drinken moeten zijn. Bij het tijgerverblijf is er wel koffie en een snackautomaat, maar dat is het dan ook. Restaurantje aan het begin van het park had wel erg lekkere appeltaart.

Hoenderdaell is leuk!

Als ik lekker wil wandelen in de natuur en ook nog wat wil zien om te fotograferen ga ik hier graag heen. Pittige wandeling en onderweg zie je de konijntjes en herten vrij rondlopen. Op het apeneiland tussen de maki's is erg leuk als het tenminste niet koud is, want anders komen ze liever niet buiten. Aanrader is de roofvogelshow. De vogels worden er geweldig verzorgd en hebben veel ruimte en vrijheid. Tja en dan kijk ik uit naar het moment waarop de roofdieren binnenkort hun voer aangeboden gaan krijgen. De dieren zullen namelijk via door software gestuurde prooien zelf moeten vangen. En nog zoveel meer, ga zelf kijken en neem wat te eten/drinken zelf mee.

Mooi

Mooi,ruim en veel natuur... Niet duur en makkelijk bereikbaar.. Voor jong en oud! Tip! Neem wel eten mee, want er zijn nergens eet tentjes in het park zelf.