Bestel je tickets voor Kabouterland met € 1,- korting

4 beoordelingen

Middenin Exloo in Drenthe ligt Kabouterland, een avontuurlijk en gezellig familiepark vol speelplezier. Zodra je binnenkomt, kom je terecht in een andere wereld. De wereld van de kabouters. Dolend door een geheimzinnig konijnenhol, kun je de kaboutertjes van dichtbij bespieden...
Maak ook een tocht door de trollengrot. Wist je dat alleen in Kabouterland de kabouters goed kunnen opschieten met de trollen?  Neem het overdekte wandelpad naar de raadselachtige kasteelruïne.
Onderweg ontmoet je allerlei leuke, kleine dieren. Sommige daarvan komen uit verre landen. Misschien weet jij de mysterieuze kabouterstenen wel te vinden.

Kabouterland biedt niet alleen volop avontuur, maar ook een heleboel speeltuinplezier,  zowel binnen als buiten. Klimmen, klauteren, kruipen, glijden: leef je maar lekker uit. En ook als er een buitje valt, kun je gewoon lekker doorspelen, bijvoorbeeld in de grote speelschuur. Ben je even uitgespeeld? Rust dan lekker uit op één van de gezellige terrassen en picknickplekken onder het genot van een hapje en een drankje.

Leden
entree van € 7,50 voor€ 6,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Kabouterland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Kabouterland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Zuiderhoofdstraat 7875BW Exloo (Drenthe)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

leuke park

leuk als je er even uit wil met kleine kinderen. Zelfs voor buggy's en minder validen toegankelijk.

Schattig :-)

Leuk aangelegd park, niet heel groot maar veel verrassende dingen zoals de trollengrot, konijnenhol en het kasteel. Leuke afwisseling tussen kabouters, beestjes en speeltoestellen.

Echt een uitje voor kinderen

Maar dat doet de naam al vermoeden.

Leuk die kabouters

Leuk voor de kinderen vind het zelf niet erg groot maar kinderen kunnen zich prima vermaken