Koop een ticket voor Dierenpark Taman Indonesia van €8,50 voor €6,80

7 beoordelingen

Naast het bewonderen van de dieren en planten uit Indonesië, kun je in dit kleine prachtige park ook cultuur snuiven. Waan je langs de verschillende traditionele huisjes, verkleedt je als Javaanse prinses en geniet van de Indische hapjes uit de waroeng!

Kinderen kunnen zich verkleden als Javaanse prinses, of het tropische dierenkenner examen doen.


TukTuk Trein Arrangement

Helaas rijdt de bus niet in weekend en is het park per openbaar vervoer in het weekend niet te bereiken. We hebben daarom een speciale tuktuk service in werking gezet, waarbij je met de tuktuk van het station wordt opgehaald en teruggebracht.

 

TukTuk Treinarrangement € 20,- p.p.

- je wordt opgehaald en teruggebracht vanaf het station Steenwijk
- inclusief entree tot het park en tuktuk vervoer

 Graag wel van te voren reserveren via tuktuk@taman-indonesia.nl of 0521-511189!

Leden
volwassenen van €8,50 voor€ 6,80
kinderen (3 t/m 12 jr) van €5,00 voor€ 4,00
senioren (65+) van €7,50 voor€ 6,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Taman Indonesia. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Taman Indonesia. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Adres

Kallenkote 8345 HE Kallenkote (Overijssel)

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 - 18:00 uur

Geopend

Geopend van 1 april tot 31 oktober.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Uniek dierenpark uit de gordel van smaragd

Wil je echt een bijzondere sfeer meemaken met leuke en speciale dieren uit Indonesië ? Van losvliegende rijstvogels tot endemische otters ,via fraaie paden met prachtige tropische planten. Geniet van de rust op vele plekken en de toepasselijke muziek. Het park is groter dan je in eerste instantie denkt. Goed onderhouden en ter afsluiting is er het zeer gezellige restaurant met smakelijke Indische maaltijden en hapjes. En nog wat , lage entreeprijs.

Leuk dagje uit voor jong en oud!

Super leuk park voor jong en oud. Heerlijk eten. En een geweldige Tuktuktour...

Bezoek Taman

Voor ieder wat wils; aparte dieren in een kleine dierentuin, lekker even zitten in een tropische omgeving, kopje koffie of een indonesische lekkernij. Snuffelen in de winkel; het is allemaal mogelijk in deze Taman die verscholen ligt op een rustig buiten in Kallenkote [vlak onder Steenwijk]. Mooie rit erheen ook! En er wordt veel georganiseerd in de vorm van uitgebreid Indonesische tafelen voor groepen, Pasar Siang weekeinden met standhouders en diverse thema weekeinden, zijde batikcursus voor groepen op aanvraag; het is er volop in beweging en zeker een aanrader om een bezoek te brengen voor jong en oud!

Voor elk wat wils

Dat zegt men, maar naar onze ervaring klopt dit wel voor Taman Indonesia. Nou ja, verwacht geen Efteling met allerlei toeters en bellen. Een Efteling dat ik trouwens decennialang al niet meer kan waarderen. Wel dit kleinschalige diepenpark. Vaak kunnen wij door onze eigen lichamelijke beperkingen, niet zijn. Maar de keren dat we kunnen, genieten we wel. Zeker met de tropische kruidenplantjes die daar te koop zijn! En: je kunt er ook terecht voor een samenkomst tijdens familiedagen. Dit jaar die van onze familie, met een lekkere (Indonesische) maaltijd als afsluiter.

Dierenpark Taman Indonesia

Dierenpark Taman Indonesia is een mooi dierenpark in de kop van Overijsel waar geregeld wat te doen is. Wij komen er graag en geregeld.

Leuk voor groot en klein.

Erg leuk park om zowel met kleine als grote kinderen heen te gaan! En het Indonesische eten is er voortreffelijk.

Mini dierentuin

Leuke, knusse dierentuin welke erg klein is, maar wel gezellig. Prima eten, souvenirs uit Indonesië en toch wel redelijke prijzen.