Koop een ticket voor WILDLANDS voor slechts € 20,-

10 beoordelingen

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren, maak een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht.

WILDLANDS: een werelds avontuur!
WILDLANDS is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.
 
Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Let op: maximaal 5 tickets per lidmaatschapsnummer.

Leden
volwassenen van € 30,00 voor€ 20,-
kind (3 t/m 9 jr) van € 27,50 voor€ 20,-
65+ van €28,00 voor€ 20,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot WILDLANDS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar WILDLANDS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Adres

Raadhuisplein 7811 AP Emmen (Drenthe)

Openingstijden

De openingstijden variëren per seizoen en zijn na te lezen op de website.

LET OP: het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Weinig bijzonder

De nieuwe dierentuin is best grappig bedacht en ruim opgezet. Grootste pluspunt zijn de vrijwilligers die door het park lopen, je attenderen op bijzonderheden en interactie met de dieren hebben. Dieren hebben veel leefruimte. Voor dieren die zich niet snel gestoord voelen door mensen zijn er halfopen hokken, waarbij het dier geaaid kan worden als hij daar zelf zin in heeft maar zich ook kan terugtrekken. De dieren lijken zich dan ook prettig te voelen. Het grote nadeel aan deze dierentuin is echter dat er weinig verschillende dieren te zien zijn. Omdat de omheiningen zo ruim opgezet zijn, kijk je vooral heel lang naar hetzelfde dier. De bus- en boottocht zijn niet zo bijzonder omdat ze eigenlijk terug rijden op de route die je heen al helemaal gelopen hebt. De routes door de dierentuin versterken dit probleem, want door elk gebied (poolgebieden, savanne, jungle) loopt een druppelvormige route waarbij je dus op de heen- en terugweg over hetzelfde pad loopt. De vlindertuin is dan nog een positieve uitzondering: deze zit zo stampvol vlinders dat je altijd wel iets bijzonders ziet. Verder ontbreekt het geheel aan educatie. Bij elk dier wordt aangegeven hoe het heet, maar het ontbreekt aan bijzonderheden, informatie over beschermings- en fokprogramma's, etc. De culturele setting is grappig maar er is niet echt diep over nagedacht: ijsberen (Noordpool) en Humboldt pinguïns (Chili/Peru) wonen naast elkaar in een gebied dat Nortica heet. Als je dichterbij een andere dierentuin woont, zou ik zeker niet omrijden voor Emmen. De dierentuin is niet bijzonder spannend en de route vanuit het Zuiden naar Emmen is dodelijk saai. De enige reden om hierheen te gaan is dat je dichtbij woont en het ook een keer gezien wilt hebben.

Een erg mooi park

Toen wij er waren, was het de eerste warme dag van dit jaar. Dan heb je al een voorsprong. Wij waren er nog niet eerder geweest. Wij kenden het oude park, maar Wildlands heeft een heel andere opzet. Het heeft veel meer interactieve momenten. De dieren hebben er meer ruimte, zodat het natuurlijker over komt. Wij hebben er van genoten.

Mooi park, met ruimte voor de dieren.

Het is een mooi park, wat voor de dieren ruim opgezet is. Het park zelf is niet heel groot. De drie verschillende werelden zitten goed in elkaar en er is veel te zien, maar ook te doen. Persoonlijk vonden wij het erg leuk dat we tijdens onze lunch op een terrasje werden verrast door een verzorgster die door de microfoon uitleg gaf over de ijsberen. De prijs van het park is hoger dan een gemiddelde dierentuin, maar wij vonden het het geld wel waard. Zeker met de korting van de ANWB, want de ANWB geeft wel degelijk korting.

Wildlands Nicelands

Gewoon een prima, interactief park. Overzichtelijk en leerzaam. Nog niet alles was begroeid maar prima aankleding. Voor de ultra verwende wereldreizigers is er altijd wel iets te klagen, maar voor een dag uit met kinderen zeker aan te bevelen. Er is daadwerkelijk voor ieder geïnteresseerd mens iets te zien of te leren. Mede door enthousiaste vrijwilligers en personeel.

Wildlands Adventure Zoo een belevenis

Wij zijn met onze kleinzoon van 10 jr op bezoek geweest in Wildlands!! het was voor hem als voor opa & oma een geweldig dagje uit! GENOTEN!!

prijzen

de prijsverhouding klopt niet helemaal. Je zou 3,50 korting moeten krijgen. Op wildlands.nl heb je hetzelfde prijs. Waar is de 3,50 korting van de ANWB?

Een ruime Wildlands

Het is er een stuk ruimer geworden, met name voor de dieren. Het nadeel is dat je het knusse van de oude dierentuin mist maar voor de dieren is het wel beter. Wij hadden pech met het weer, dus wij wisten al dat dan niet alle dieren te zien waren. Maar toch viel het nog mee, we hebben een leuke treintocht door de Savanne gemaakt en een mooie boottocht door de Jungle. Helaas hebben we door tijdgebrek vanwege het weer Nortica niet meer kunnen bezoeken. Maar we komen zeker terug. Kaartjes vindt ik qua prijs best pittig, zeker voor kinderen. Mijn dochter van 3 jaar moet bijna evenveel als een volwassen persoon betalen het scheelt nog geen 3 euro.

Geen waar voor je geld.

Het park was kleiner dan de verwachting deed vermoeden. Veel onderdelen waren gesloten. Weinig dieren gezien. Het is een leuk park voor de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ik vind de toegangsprijs te hoog voor wat je krijgt te zien.

tickets

misschien gekke vraag maar er staat 3,50 korting dus van 30euro nu kaartje 26,50 maar op de site van dierentuin wildlands emmen is een ticket ook 26,50? waar zit die korting hem dan in? weet iemand het of reactie van de anwb zelf, want wil zaterdag heen en wil van te voren kaartjes regelen..

Leuk voor dagje uit

Wij waren hier in de kerstvakantie op een erg koude dag. Veel dieren die normaal buiten zijn, waren nu binnen. Hierdoor een aantal soorten niet kunnen zien. De safari met de bus was dus ook een tegenvaller, alleen kamelen gespot. De rit duurt niet lang en je kan er net zo goed omheen lopen, dan zie je ook alles. Heel leuk om te zien zijn de ijsberen die hun eigen maaltje (levende vissen) moeten vangen in het water. De pinguïns waren bij deze temperaturen ook in hun element. In de jungle weinig dieren gespot, misschien lag het aan het tijdstip (17:00), we zagen de apen wel in de kooien zitten, maar te ver om te bekijken. Het park is prima van opzet, drie routes met hun eigen thema. Aankleding van het park is leuk gedaan. Tijdens Wildnights naar voorstelling in het theater geweest, maar dit (goochelaar) viel erg tegen. Op een warme dag komen we vast een keer terug.