Koop een ticket voor WILDLANDS voor slechts € 20,-

10 beoordelingen

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren, maak een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht.

WILDLANDS: een werelds avontuur!
WILDLANDS is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.
 
Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Let op: maximaal 5 tickets per lidmaatschapsnummer.

Leden
volwassenen van € 30,00 voor€ 20,-
kind (3 t/m 9 jr) van € 27,50 voor€ 20,-
65+ van €28,00 voor€ 20,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot WILDLANDS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar WILDLANDS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Adres

Raadhuisplein 7811 AP Emmen (Drenthe)

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur
Afwijkende openingstijden:
Juli en augustus: 10:00 - 18:00 uur
Weekenden van mei en juni: 10:00 - 18:00 uur
Oud en Nieuw: gesloten

LET OP: het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Heel mooi

Wij hebben een hele mooie dag uit beleefd. Mooie vlinders, vogels, savanna en de alles wat er te beleven was. Klasse!!!!

Een belevenispark

Er is genoeg te zien en te doen voor iedereen. Het is meer een belevenispark dan een dierentuin. Voor kinderen is er veel speel plezier. De thema,s zijn erg leuk. Het extraatje van de bootjes en de safari tocht is ook erg leuk. Zowel voor jong als oud.

Harstikke leuk park

Zeker met jonge kinderen is het de dag van hun leven

Mooi ruim park, helaas niet zoveel dieren.

Leuk park voor een dagje uit, maar niet echt meer een dierentuin. Bovendien waren er relatief weinig dieren te bewonderen. Wel genoeg plekken om iets te drinken en/of te eten.

Leuk park

Park is leuk, maar we hadden er meer van verwacht. Bootjes zijn leuk opgezet. Vlindertuin is leuk. Artic valt een beetje tegen, er zijn vierijsberen, er was er maar een. Met korting is het te doen, anders veel te duur. Safari voegt niet zo veel toe. Je ziet net zo veel als er omheen. Personeel wel vriendelijk. Afvalemmers bij mama's allemaal vol terwijl het niet zo druk was.

Mooi uitgebreid park met veel ruimte

Wildlands emmen is een mooi dierenpark waar veel te beleven valt voor jong en oud! Er is 1 klein dingetje dat jammer kan zijn: de ijsberen hebben een groot verblijf, een gedeelte daarvan kan je als bezoeker niet zien. Met een beetje pech zitten ze alle 4 in dat gebied en zie je dus geen ijsberen. Wij hadden die pech gelukkig niet.

leuke dag

Wildlands is een leuke combinatie van pretpark en dierentuin, zeker met kinderen aan te bevelen.

Mooi themapark

Het dierenpark is erg mooi aangekleed en heeft een leuke sfeer, hierdoor onderscheidt het zich van andere dierenparken. Het is verder niet bijzonder groot. De attracties zijn leuk om een keer te doen, vooral de 3D simulator in Nortica. Al met al is het park echt de moeite waard om een keer te bezoeken! Zonder korting betaal je €30, dat is aan de hoge kant.

Leuk park

Wij waren hier in de meivakantie voor het eerst. Hebben een erg leuke dag gehad met twee jongens van 15 jaar. De opsplitsing in de verschillende delen (arctica, woestijn/savanne en jungle) was erg leuk, maar als je Burger's Bush kent ook niet geheel vreemd. De safari was echt voor kleine kinderen. Je staat lang in de rij maar ziet niets meer. Het boottochtje in de jungle vonden wij leuker. De dieren hebben een mooi verblijf. Wij hadden onze kaarten tegen sterk gereduceerd tarief via de ANWB. Als we de normale prijs hadden moeten betalen, vonden we dat behoorlijk aan de prijs en niet in verhouding staan. Maar al met al een leuke dag gehad.

Mooi park

Prachtig park, alleen bijna verongelukt in aqua gedeelte. Was met iemand in de rolstoel en aldaar een steile helling moeten afdalen om route te vervolgen.Ben bijna overreden doordat rolstoel niet was te remmen, personeel stond toe te kijken maar schoot niet te hulp. Dat was een minpuntje. Vond entree zonder korting wel aan de prijs.