Koop een ticket voor WILDLANDS van €30,00 voor €26,50

10 beoordelingen

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren, maak een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht.

WILDLANDS: een werelds avontuur!
WILDLANDS is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.
 
Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Let op: maximaal 5 tickets per lidmaatschapsnummer.

Leden
volwassenen van €30,00 voor€ 26,50
kinderen (3 t/m 9 jr) van €27,50 voor€ 24,00
65+ vanaf €28,00 voor€ 24,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De ticket zijn e-tickets die direct toegang geven tot WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten de e-tickets per e-mail. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het park. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 december 2016. Maximaal 5 tickets per lidmaatschapsnummer.

Adres

Raadhuisplein 7811 AP Emmen (Drenthe)

Openingstijden

De openingstijden variëren per seizoen en zijn na te lezen op de website.

LET OP: het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

geen kaart te bestellen

Wildlife leek ons erg leuk om naar toe te gaan. Bestellen via de site is echter een farce!! De enige manier om te een kaartje te bestellen is 'bestel tickets' aan te klikken. Vervolgens vul je allerlei gegevens in om tot slot, als je daadwerkelijk wilt bestellen te horen 'u heeft geen keuze gemaakt'. Ben je zo een uurtje zoet mee, de zin in het uitje verdwijnt wel! Het park leek ons wel wat, maar het oordeel is nu eigenlijk nergens op gebaseerd (geen ticket kunnen bestellen)

Geweldige dag

Zeer mooi park, waar de dieren niet opgesloten was in kooien. Geweldig van opzet, alles zeer ruim zodat er een rust vanuit gaat. Een echte aanrader! Ga zo door.

Fantastich Park

Ik ben het zeer oneens met iedereen die zegt dat er weinig dieren zijn, ik zie liever dieren die alle ruimte hebben, dan dieren die hutje mutje staan en daardoor geen kwaliteit van leven hebben.

Bijzonder jammer dat je alleen maar met IDEAL kunt betalen.

Wij doen niet aan Internet bankieren(zijn al op leeftijd); Met de ANWB VISA card betalen gaat niet, deze keuze is er gewoonweg niet!! ANWB, gemiste kans!!!!

Valt tegen voor het geld

Met mijn vrouw 4 kinderen en opa geweest Dieren hebben veel ruimte maar weinig dieren. Niet echt waar voor je geld zeker niet als je vanuit Nieuwegein er ook nog 2 uur voor moet rijden Vogel/vlindertuin wel erg leuk en ook de 'rimboe waar je met een bootje kan varen Niet erg rolstoelvriendelijk! Erg hobbelige paden. Over een paar jaar 'misschien beter maar voor nu ga naar Burgers zoo, Ouwehands, Dierentuin Amersfoort of Gaya-zoo en geef je geld hier niet aan uit

Leuk voor een keer.

Jammer dat er zoveel dieren weg zijn.

prachtig park

mooi en groot park ruim op gezet, veel ruimte voor alle dieren. maar de restaurants en parkeren aan de dure kant. en men loopt constant rondjes. een keer gezien is genoeg.

Aanrader

Leuk park. Zeker de moeite waard. Sommige dieren lopen letterlijk en onverwacht voor je voeten. Goed kijken waar je loopt dus :-) Ze moeten nog wel wat leren over wachtrijen. Dat kan nog wel wat beter worden geregeld.

nog veel te doen....

Voor de dieren is het één van de beste verblijfplaatsen, buiten het verblijf in hun natuurlijke habitat gerekend. Als bezoeker echter weinig dieren gezien, te veel regen om stil te blijven staan, zitten was geen optie, te weinig zitplaatsen, veel gelopen. Jammer dat er geen doorkijkjes zijn voor kleine kinderen om de dieren te zien. Ohh, was mis ik de opzet van de oude dierentuin in Emmen. Het parkeren is ook wel aan de prijs!!

Ga niet in het weekend!

Wij waren er op een zaterdag en toen leek het wel de Kalverstraat! Op zich ziet het er mooi uit, maar de plekken waar je naar de dieren kunt kijken zijn vooral als het zo druk is, te smal. Voor ons geen reden om weer te gaan. Flesje fris 3 euro, nou echt niet!