Koop een ticket voor WILDLANDS van €30,00 voor €26,50

10 beoordelingen

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren, maak een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht.

WILDLANDS: een werelds avontuur!
WILDLANDS is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.
 
Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Let op: maximaal 5 tickets per lidmaatschapsnummer.

Leden
volwassenen van €30,00 voor€ 26,50
kinderen (3 t/m 9 jr) van €27,50 voor€ 24,00
65+ van €28,00 voor€ 24,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot WILDLANDS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar WILDLANDS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 december 2017.

Adres

Raadhuisplein 7811 AP Emmen (Drenthe)

Openingstijden

De openingstijden variëren per seizoen en zijn na te lezen op de website.

LET OP: het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

tickets

misschien gekke vraag maar er staat 3,50 korting dus van 30euro nu kaartje 26,50 maar op de site van dierentuin wildlands emmen is een ticket ook 26,50? waar zit die korting hem dan in? weet iemand het of reactie van de anwb zelf, want wil zaterdag heen en wil van te voren kaartjes regelen..

Leuk voor dagje uit

Wij waren hier in de kerstvakantie op een erg koude dag. Veel dieren die normaal buiten zijn, waren nu binnen. Hierdoor een aantal soorten niet kunnen zien. De safari met de bus was dus ook een tegenvaller, alleen kamelen gespot. De rit duurt niet lang en je kan er net zo goed omheen lopen, dan zie je ook alles. Heel leuk om te zien zijn de ijsberen die hun eigen maaltje (levende vissen) moeten vangen in het water. De pinguïns waren bij deze temperaturen ook in hun element. In de jungle weinig dieren gespot, misschien lag het aan het tijdstip (17:00), we zagen de apen wel in de kooien zitten, maar te ver om te bekijken. Het park is prima van opzet, drie routes met hun eigen thema. Aankleding van het park is leuk gedaan. Tijdens Wildnights naar voorstelling in het theater geweest, maar dit (goochelaar) viel erg tegen. Op een warme dag komen we vast een keer terug.

waarom kan ik op de site geen ticket bestellen

raar kan helemaal geen ticket bestellen hoe kan dit

geen kaart te bestellen

Wildlife leek ons erg leuk om naar toe te gaan. Bestellen via de site is echter een farce!! De enige manier om te een kaartje te bestellen is 'bestel tickets' aan te klikken. Vervolgens vul je allerlei gegevens in om tot slot, als je daadwerkelijk wilt bestellen te horen 'u heeft geen keuze gemaakt'. Ben je zo een uurtje zoet mee, de zin in het uitje verdwijnt wel! Het park leek ons wel wat, maar het oordeel is nu eigenlijk nergens op gebaseerd (geen ticket kunnen bestellen)

Geweldige dag

Zeer mooi park, waar de dieren niet opgesloten was in kooien. Geweldig van opzet, alles zeer ruim zodat er een rust vanuit gaat. Een echte aanrader! Ga zo door.

Fantastich Park

Ik ben het zeer oneens met iedereen die zegt dat er weinig dieren zijn, ik zie liever dieren die alle ruimte hebben, dan dieren die hutje mutje staan en daardoor geen kwaliteit van leven hebben.

Bijzonder jammer dat je alleen maar met IDEAL kunt betalen.

Wij doen niet aan Internet bankieren(zijn al op leeftijd); Met de ANWB VISA card betalen gaat niet, deze keuze is er gewoonweg niet!! ANWB, gemiste kans!!!!

Valt tegen voor het geld

Met mijn vrouw 4 kinderen en opa geweest Dieren hebben veel ruimte maar weinig dieren. Niet echt waar voor je geld zeker niet als je vanuit Nieuwegein er ook nog 2 uur voor moet rijden Vogel/vlindertuin wel erg leuk en ook de 'rimboe waar je met een bootje kan varen Niet erg rolstoelvriendelijk! Erg hobbelige paden. Over een paar jaar 'misschien beter maar voor nu ga naar Burgers zoo, Ouwehands, Dierentuin Amersfoort of Gaya-zoo en geef je geld hier niet aan uit

Leuk voor een keer.

Jammer dat er zoveel dieren weg zijn.

prachtig park

mooi en groot park ruim op gezet, veel ruimte voor alle dieren. maar de restaurants en parkeren aan de dure kant. en men loopt constant rondjes. een keer gezien is genoeg.