Koop een ticket voor de Orchideeënhoeve van €17,20 voor €15,20

10 beoordelingen

Stel jouw kompas af op de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 m² tropische tuinen.

Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen en ontdek vele soorten bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige koikarpers.

Spot duizenden kleurrijke vlinders in de grootste vlindertuin van Europa, droom weg onder een wolk van ontelbare ‘zwevende’ bloemen, voer zelf de clowneske papegaaitjes en laat de avonturier in jou los in de spectaculaire junglespeeltuin. Schrik ondertussen niet van voorbij roetsjende aapjes, vliegende eekhoorns en sissende slangen…

De Orchideeën Hoeve heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit. Naast de bewonderenswaardige tropische tuinen kun je heerlijk orchideeën, souvenirs en sfeerartikelen shoppen in onze moderne winkel. Even uitrusten onder het genot van een lekker drankje en/of een (warme) maaltijd kan in het sfeervolle serrerestaurant of in de ‘zwevende’ bloementuin. De Orchideeën Hoeve is een avontuurlijke belevenis voor jong en oud, geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

Leden
volwassenen incl. non-alcoholisch drankje en gebakje van €17,20 voor€ 15,20
kinderen (4 t/m 12 jr) incl. non-alcoholisch drankje en gebakje van €12,20 voor€ 10,20
65+ incl. non-alcoholisch drankje en gebakje van €15,90 voor€ 13,90
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot De Orchideeën Hoeve. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar De Orchideeën Hoeve. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Oosterringweg 8315PV Luttelgeest (Flevoland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

10 beoordelingen

je waant je in de tropen

Lori's voeren ontzettend leuk

geweldig leuk!!

voor elke leeftijd is er iets te doen

Leuk uitje

.

Blijft elke keer weer prachtig

Aangezien wij 'om de hoek' wonen gaan we elk jaar wel een paar keer naar de Orchideeënhoeve. En elke keer zien wij weer nieuwe details, maar ook elke keer ziet onze dochter weer nieuwe dingen. De laatste keer voor het eerst de hangende bloementuin gezien en omdat wij de enige gasten waren (heel vroeg in de ochtend tijdens gladheid) was het adembenemend stil, fleurig en mooi. Alleen zou er meer tijd/aandacht besteed kunnen worden aan de informatiepanelen, die niet altijd even up to date zijn...

Prachtig park waar de natuur goed uit zijn verf komt!

Wij hebben erg genoten van ons bezoek aan de Orchideeën Hoeve. Een mooi verzorgd en overdekt park waar de natuur goed uit zijn verf komt. Veel zeldzame orchideeën gezien en ook genoten van de vele vlinders en lorries. De aapjes zijn een mooie toevoeging aan het park. De medewerkers zijn vriendelijk en werken hard, of het nu achter de kassa, tijdens het sproeien van de tuinen of in het restaurant is.

Allemaal nèt niet

Het is potentieel een fantastisch dagje uit, maar het is het allemaal nèt niet. De informatiebordjes zijn saai en zitten vol taal- en spelfouten, de dieren die op de plattegrond staan zijn er niet, in het Amazone-woud (Zuid-Amerika) staat een typisch Maleis huisje (Azië), de lori-volière is wel erg kaal... Als er aan heel veel kleine punten wat meer aandacht wordt besteed, zou het een aanrader kunnen zijn. Wij komen hier alleen niet meer terug...

Verrassend genieten

no message

leuk uitje

is leuk uitje maar vindt wel prijzig!

Geweldig!

Een eindje rijden voor ons, maar zeker de moeite waard. Ruime parkeergelegenheid, goed restaurant! Binnen een prachtige tuin. De vlindervallei is extra leuk als je de leguanen spot. De Koi karpers kan je evenals de andere tropische vissen voeren. De Lori's komen op je hand of hoofd zitten, als je nectar laat zien! Interessant is het te zien hoe de orchideeën gekweekt worden. Een leuk uitje als je van bloemen en dieren houd.

Helaas n stuk rijden vanuit Breda

Via kennissen vernomen van deze hoeve. Als je in de omgeving niet goed bekend bent is het in eerste instantie wél even zoeken. Gelukkig wordt dit ongemak groots goedgemaakt door het aanbod aan moois. Zéker de moeite van een bezoek waard!