Koop een ticket voor Veenpark Openluchtmuseum van €15,00 voor €12,50

4 beoordelingen

Ontdek het Veenpark per stoomtrein, of wacht dacht je van een tochtje per turfschip? Voor kinderen is er een grote nieuwe speeltuin en voor de hele familie, van groot tot klein, een digitale speurtocht. Leuk en leerzaam!

Met de digitale speurtocht “speur en scan” kunnen kinderen en volwassenen tijdens een spannende quiz het Veenpark verkennen. Neem een kijkje in het Aole Compas, een nederzetting van plaggenhutten op verend veen en in Bargermond 1920; een dorp in het veen met kerk, kroeg en school. Je ziet iedereen aan het werk,: de molenaar, de bakker, de smid en de klompenmaker. En in het kruidenierswinkeltje kun je "snoep van toen” proeven: zoethout!

Leden
Entree vanaf 5 jaar van €15,00 voor€ 12,50
Entree 65+ van €14,00 voor€ 11,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Veenpark Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Veenpark Openluchtmuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 25 maart 2016 t/m 1 november 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 30 oktober 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 25 maart 2016 t/m 1 november 2016.

Adres

Berkenrode 7884 TR Barger Compascuum (Drenthe)

Openingstijden

zie website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

mooi park

Met schoonouders en man hier heen geweest, we hebben genoten. We vonden het erg leuk en leerzaam. Veel dingen van vroeger gaf een herkenning. Ook het boottochtje en de ritjes met het treintje was leuk. De uitleg over het veen en turfsteken was leerzaam.

Leerzaam voor iedereen

no message

Mooi park

no message

Een dagje Veenpark is boeiend

Een mooi en net park waar jong en oud de hele dag kunnen door brengen.