3 beoordelingen

Punteren doe je met de vaarboom, de grachten door. De zeilpunters zijn niet voorzien van een buitenboordmotor, dus u moet het punteren zelf doen, en dat is wel zo leuk. Natuurlijk krijgt u een routekaart mee, zodat u op uw tocht door de vele grachtjes, vaarten en sloten in het waterrijke gebied niet zult verdwalen. Op het Bovenwiede kunt u het zeil opzetten. Je hoeft geen ervaren zeiler te zijn om met een punter het hele meer over te punteren. Ook leuk: een punterspeurtocht met foto-puzzel over Giethoorn. Of wat dacht u van een picknickmand mee? Jong en oud genieten vanzo'n vaartocht!

Per uur: € 10,00
Per dag: € 30,00

Adres

Binnenpad 8355BT Giethoorn (Overijssel)

Openingstijden

dagelijks van 09:00 - 17:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Ook voor Nederlanders..... Doen!

Een prachtig dorp in al haar glorie. Zou iedere Nederlander ooit eens geweest moeten zijn. Ter land, te water of vanuit de lucht, heerlijk genieten. En aan het einde van de dag nog even langs Fanfare voor een afzakkertje

Altijd leuk

Verschillende manieren van varen wel erg toeristisch maar in de zomer het water op lekker afkoelen een bootje huren of en kano, punter of met en gids in en rondvaart boot zelfs en puzzelroute met gps een leuke manier om de dag doe te komen, of het weekend in één van de Hotels maar ook en langere tijdop de camping is mogelijk goede restaurants zelfs één met michelin ster. Ik kan er dagen in rond brengen in de buurt zijn steden als Steenwijk & Meppel dus alles op fiets afstand check it out!!

Moet je toch een keer doen

Sommige dingen moet je een keer gedaan hebben en dit is er 1 van. Bewonder de mooi huisjes langs het water