Bestel tickets voor het Zuiderzeemuseum van € 16,- voor € 12,-

9 beoordelingen

In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vind je echt álles over het leven rond en op de voormalige Zuiderzee. Het buitenmuseum lijkt een dorp op zich! Er staan meer dan honderdveertig historische huizen, winkels en werkplaatsen uit de verschillende dorpen en steden rond de voormalige Zuiderzee. Wandel door het vissersdorp, langs de stadsgracht, rond de kerk en dan over de dijk naar de haven. Er is niet alleen van alles te zien, maar ook heel veel te doen. Help mee met oude ambachten, zoals touwslaan en visnetten breien. Maak kennis met de bewoners op Urk, de dienstmeid of de voddenboer. En heb je trek in een hapje? Ga dan naar het kaaspakhuis of smul van een vers gerookt visje bij de visrokerij. Het buitenmuseum is open van 1 april t/m 29 oktober 2017.


Het binnenmuseum is de schatkamer van de Zuiderzee. Je vindt er een schepenhal vól historische boten en gaat mee op een reis rondom de Zuiderzee.

Leden
vanaf 13 jr van € 16,- voor€ 12,-
4 t/m 12jr van € 10,- voor€ 7,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Zuiderzeemuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Zuiderzeemuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Wierdijk 1601LA Enkhuizen (Noord-Holland)

Openingstijden

dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

9 beoordelingen

Geweldig mooi opgezet

Veel gezien van vroeger , leuke schrijfles gehad in een klas zoals het vroeg was, boottochtje dwars door het dorp , in één woord geweldig dag gehad.

Herinneringen ophalen

Lopend door het museum roept allerlei herinneringen uit mijn jeugd weer naar boven. Veel gebouwen waren toegankelijk en de uitgebeelde zaken waar zeer herkenbaar. Ik hoop hier in de toekomst nogmaals rond te lopen. Ook de personen die oude ambachten uitbeelden sloten goed aan bij de omgeving.

Geweldig museum

Het zuiderzeemuseum is een gezellig, levendig en sfeervol museum. Veel huisje ( die van diverse plaatsen rond het IJsselmeer vandaan komen) zijn open en er zijn veel medewerkers die het leven van z'n 100 keer gelden uitbelden.

beleef de oude tijd

no message

Beleef de oude tijd

no message

Super voor jong en oud

no message

Mooi en sfeervol

no message

Prijs op deze app klopt niet. Kijk eerst op de site

no message

Prachtig museum

Mooi dagje uit. Oud Hollandse huisjes en het personeel is in kledendracht. Helemaal super!