Koop een ticket voor Plopsa Indoor Coevorden van €19,99 voor €17,99

4 beoordelingen

Plopsa Indoor Coevorden: De leukste stop met een dak erop!
Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Maya de Bij staan te popelen om je te ontmoeten!  Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis show met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet? 

Meer dan 25 vetcoole attracties
Nog niet spannend genoeg? Op de Wickiebaan raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van De Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt. 

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Geniet van een bruisend waterschouwspel van de Dansende fonteinen en vergeet ook zeker de geitjes in Heidi’s Dierenweide niet te bezoeken! Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Leden
vanaf 100 cm van €19,99 voor€ 17,99
tussen 85 en 100 cm € 9,99
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Plopsa Indoor Coevorden. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Plopsa Indoor Coevorden. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

Reindersdijk 7751 SH Dalen (Drenthe)

Openingstijden

Plopsa Coevorden is niet alle dagen van het jaar geopend. Zie voor data en tijden de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Leuk voor de kids

Wel erg leuk maar ver weg

leuk voor kids

no message

Aardige binnenpret

Netjes en mooi, aantal attracties valt tegen. Zowel kind van 2 en 7 jaar hebben zich ongeveer 3 uur goed vermaakt. Vanuit Centerparcs De Hutteheugten ideaal bij een regenachtige dag. Relatief duur. Ik zou er niet meer dan 1 uur voor willen rijden.

Leuk met jonge kinderen

Vorig jaar met onze dochter van 2,5 naar toe geweest. Zij vond het geweldig! Het is niet groot, dus erg overzichtelijk. De figuren die bij ingang staan, doen het erg leuk met de kinderen, vooral Mega Mindy. We zijn er ongeveer 3 uur binnengeweest dan heb je het ook wel weer gexien. In verhouding vind ik de entree erg duur, maar overal zijn kortingskaartjes te krijgen!