Koop een ticket voor Plopsa Coevorden van €18,75 voor €17,50

4 beoordelingen

Dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee!  Meer dan 25 supercoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.


Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

Leden
vanaf 100 cm van €18,75 voor€ 17,50
kinderen tussen 85 en 100 cm€ 9,99
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Plopsa Indoor Coevorden. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Plopsa Indoor Coevorden. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Reindersdijk 7751 SH Dalen (Drenthe)

Openingstijden

Plopsa Coevorden is niet alle dagen van het jaar geopend. Zie voor data en tijden de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Leuk voor de kids

Wel erg leuk maar ver weg

leuk voor kids

no message

Aardige binnenpret

Netjes en mooi, aantal attracties valt tegen. Zowel kind van 2 en 7 jaar hebben zich ongeveer 3 uur goed vermaakt. Vanuit Centerparcs De Hutteheugten ideaal bij een regenachtige dag. Relatief duur. Ik zou er niet meer dan 1 uur voor willen rijden.

Leuk met jonge kinderen

Vorig jaar met onze dochter van 2,5 naar toe geweest. Zij vond het geweldig! Het is niet groot, dus erg overzichtelijk. De figuren die bij ingang staan, doen het erg leuk met de kinderen, vooral Mega Mindy. We zijn er ongeveer 3 uur binnengeweest dan heb je het ook wel weer gexien. In verhouding vind ik de entree erg duur, maar overal zijn kortingskaartjes te krijgen!