1 beoordelingen

Kinderen gaan helemaal los in “de Wildste tuin”, het nieuwe speel- en doepark voor kinderen en hun ouders of opa’s en oma’s. Bewegen en leren gaan spelenderwijs samen in het avontuurlijke speellandschap met natuurlijke hindernissen. Word vies op de modderglijbaan, werk samen op het trekpontje en de touwbruggen, ga hard op de kabelbaan, lach je rot bij de lachspiegels en ontdek de wereld van de bamboejungle.
Het belang van buitenspelen staat bij Netl voorop. Kinderen moeten weer terug de natuur in! Lekker ontdekken, vies worden, een frisse neus halen en blosjes op de wangen krijgen. Modderen in het zand, zwemmen in de plas en gewoon weer eens ECHT spelen!

Creatief en Sociaal
Onderzoek wijst uit dat kinderen die in de natuur spelen, meer sociaal en creatief speelgedrag vertonen. Omdat de functie van de speelmogelijkheid (een boomstam in plaats van een wipkip?) nog niet vastligt, moeten ze samenwerken en creatief nadenken, om te kunnen spelen… Spannend!

Ontdekken en Camping

Kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken en ‘vrij te zijn’ in de natuur.  Geef ze de ruimte om te ontdekken en wees verbaasd over hoe kinderen zich ontpoppen toch echte avonturiers. Ontdek samen Netl de Wildste Tuin!
Eten met je handen: eigen meegenomen lunchpakketjes,  kindermenu of zelf stokbroodjes bakken.

Let op! Avontuurlijke kids worden hier wild, vies, nat en bezweet! Dresscode: oude kloffie.
In april 2016 wordt ook Camping de Wildste Tuin geopend, dus wil je een keertje midden in de natuur kamperen en veel buiten ravotten…dat kan!

Dag ticket €7,50
Eet & Drink Voucher €12,50 (inclusief toegang)
Korting op vertoon Bibliotheekpas €2,50

Adres

Leemringweg 8317RD Kraggenburg (Flevoland)

Openingstijden

zie voor openingstijden de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Netl, voorheen Brennels

Toplokatie! gewoon voor een wandeling, maar ook voor een heerlijk lazy terras of om te zwemmen. livemuziek, beachvolleybal, pitch&putt. Bijna alles is daar mogelijk.