Koop je ticket voor Museum BroekerVeiling met 10% korting

2 beoordelingen

De oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.

De herinnering wordt levend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die boven het water zijn gebouwd.

Pak één van de nostalgische Langedijker akkerschuiten en beleef het buitenmuseum. In het waterrijke gebied het Rijk der Duizend Eilanden verbinden smalle bruggetjes kleine stukjes land waar seizoengroenten verbouwt worden zoals bloemkool, aardappelen, uien, bieten, prei, witte-, rode- en boerenkool. De tuinders hebben voor de bezoekers een stukje land vrijgemaakt.

Kom je een aantal zaadjes planten? Of bezoek je liever onze afmijnzaal om te bieden op onze groenten?

Let op! Wanneer je op het knopje hebt gedrukt, is het van jou. Leerzaam én spannend tegelijkertijd.

Leden
volw (vanaf 13 jr) van € 17,-€ 15,30
kind (4 t/m 12) van € 9,- voor€ 8,10
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum BroekerVeiling. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum BroekerVeiling. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Adres

Museumweg 1721BW Broek Op Langedijk (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Erg leuk en zeker niet saai museum

Voor zowel jong als oud een leuk en leerzaam museum. Sfeervol en de rondvaart door het Landschapsreservaat Oosterdel is een leuke extra! De kleinkinderen vinden het Pakhuis van Sinterklaas top en wij de Christmas & Winterfair. Dat verwacht je niet in een museum.

leuk!

super tof