Koop een ticket voor het Nederlands Steendrukmuseum van €6,00 voor €5,00

1 beoordelingen

De boekdrukkunst uit 1450 maakte het mogelijk massaal teksten te drukken. Dankzij de steendruk uit 1798 kunnen ook afbeeldingen snel, massaal en voordelig worden gereproduceerd.

Mondiaal uniek
Je bent van harte welkom om zelf alle historische, artistieke en technische aspecten en het enorme toepassingsgebied te komen ontdekken. Een grootbeeldpresentatie informeert je daarover voorafgaand aan je rondgang door het mondiaal enige museum over de steendruk en lithografie.

Microchip
Verbaas je  over de drukpersen en het vele geëxposeerde kleurige drukwerk. Wist je dat de hedendaagse offsetdruk en zelfs de microchip er zonder deze uitvinding niet was gekomen? Van dinsdag tot en met vrijdag zijn er in de middag bijna altijd steendrukkers aan het werk in het museumatelier.  Zij laten je graag zien hoe je een steendruk maakt.

Leden
volwassenen van €6,00 voor€ 5,00
kinderen (13 t/m 18 jr) van €4,00 voor€ 3,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Steendrukmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Steendrukmuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

Oranje Nassaustraat 5554AG Valkenswaard (Noord-Brabant)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

De vrijwilligers maken het verschil

Klasse en zeker nu met de tentoonstelling t/m medio september 2013 van de lithograaf Poen de Wijs een echte aanrader om eens een dagje historie en cultuur op te snuiven