1 beoordelingen

En vervolgens over een brug met daaronder een vijver vol piranha’s? Duik mee in de wonderlijke onderwaterwereld van het Zee Aquarium in Bergen aan Zee! Bekijk de zeehonden en ontdek de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen uit alle windstreken!

In het vernieuwde en uitgebreide Zee Aquarium zijn meer dan 300 verschillende vissoorten thematisch te zien: laat u meevoeren door de Amazonejungle langs de piranha’s en griezelreptielen, via de Atlantische oceaan, tropische wateren en Middellandse Zee naar de Noordzee en ontdek de meest fantastische vissen en spannende zeedieren! Verwonder u over onze zeepaardjes, zeesterren en clownsvisjes, aai een rog bij het Roggenrif en sta oog in oog met reusachtige haaien, murenen en giftige koraalduivels.

Duik mee, ontdek, beleef, bewonder en verwonder! Het Zee Aquarium is leuk en leerzaam voor jong en oud, bij mooi en slecht weer.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Van der Wijckplein 1865AP Bergen aan Zee (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Klein en duur

Entree veel te hoog voor het korte rondje. Weinig spectaculaire aquaria. Het 'aaibad' met roggen is wel leuk en gelijk het hoogtepunt. Alles bij elkaar een tegenvaller.