Bestel tickets voor Slagharen voor € 13,95 ipv € 27,50, inclusief ijsje

10 beoordelingen

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met de kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is de spectaculaire Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt!

Bekijk HIER het baanverloop van de nieuwe achtbaan.


Gaat dit je te hard? In een ouderwetse Chuck Wagon of met een boot, ontdek je de Wild West Adventure!


Nieuw: American Circus Show

Een illusionist voert onnavolgbare acts uit. Je gelooft niet wat je ziet! In deze spectaculaire show treden ook fietsende en rolschaatsende papegaaien op, komen motoren zomaar uit een box tevoorschijn en laat clown Berty je met zijn buiksprekende struisvogel huilen van het lachen!


Wil je zelf in actie komen? Ga de strijd aan in het water in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. De kleintjes lopen weg met Randy & Rosie, onze zingende en dansende wasberen, die graag een gulle berenknuffel uitdelen.


Nog niet uitgespeeld? Breng een bezoek aan het nieuwe waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij de spannende glijbanen uit te proberen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Het kan allebei!

Tot slot kom je even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland.


Tickets zijn exclusief parkeren à € 7,50 en exclusief toegang tot Aqua Mexicana. Tickets voor Aqua Mexicana zijn aan de kassa te koop voor €8,- p.p.

Leden
v.a. 4 jr. van € 27,50 voor€ 13,95
inclusief gratis ijsje
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Attractiepark Slagharen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Attractiepark Slagharen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 augustus 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Aanbieding is exclusief parkeren à € 7,50 en exclusief Aqua Mexicana waterpark entree vanaf € 8,00 per persoon, ter plaatse aan te schaffen.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 augustus 2017.

Adres

Zwarte Dijk 7776 PB Slagharen (Overijssel)

Openingstijden

Maandag en vrijdag van 9:00 - 20:00 uur
Dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag:
9:00 - 17:00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

winter slagharen was koud maar erg gezelig

wij gaan wel vakker naar Slagharen, het was rustig en heel gezelig zelf een beetje sneeuw, omdat het niet zo druk was hoede je niet zo lang in de rij te staan, en hebben veel atractie,s kunnen doen, wij zijn zeker van plan als de nieuwe achtbaan er is, er weer heen te gaan.

al 35 jaar een feestje

wij komen hier al jaren! ik vind het geweldig om te zien hoe slagharen is gegroeid. deze zomer zijn wij zeker weer van de partij, van de winter oook in winter slagharen geweest. zeer gezellig met de feestdagen.

Kids hebben genoten!!!

Mijn kinderen hebben heel erg genoten in slagharen, het nieuwe themegebied is een erg leuke aanvulling. Het park is niet groot, precies groot genoeg om te doen met kinderen. Niet zulke verre afstanden wandelen zoals in de Efteling, lekker overzichtelijk!!! Personeel erg gastvrij en behulpzaam.

Veel leuker dan verwacht!

Wij zijn in de winter naar Winter Slagharen geweest en waren hier nog nooit eerder geweest. We verwachtte na een aantal negatieve beoordelingen op internet niet zoveel maar het was echt fantastisch! Het nieuwe themagebied: Jules Vene Adventureland is echt heel tof geworden, alles tot in de puntjes uitgevoerd en mooi vormgegeven. Er was veel keuze voor het avond eten en de Nevada huisje waarin wij verbleven waren hartstikke schoon en in orde! Wij komen deze zomer met de hele groep terug, super!

Mooi

no message

Super

Vandaag naar Slagharen geweest. Gigantisch genoten, zowel mijn neefje van 4 als de wat ouderen in ons gezelschap. Ikzelf zit in een rolstoel en het personeel wilde overal mee helpen

super park

echt een mooi park

slagharen......jammer

vindt het een sterk gedateerd park. winkels likken belangrijker dan attracties. persoonlijk vind ik het geen aanrader.

Nieuwe attracties

Gelukkig! Sinds heel veel jaar weer 4 nieuwe attracties dit jaar, in een van de meest lelijke hoeken van dit park. Hopelijk wordt het mooier dan het is, dan wordt mijn beoordeling ook mooier.

Koud

Het was wel gezellig maar mag nog wel wat winters aangekleed worden s'avonds is het wel top