Koop een ticket voor Attractiepark Slagharen van €27,50 voor €18,50

10 beoordelingen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt meer dan 30 spannende attracties en shows. Ben jij klaar voor het avontuur? Beleef je eerste achtbaankriebels in de Mine Train of fiets jezelf naar de top in de Magic Bikes. Ga op zoek naar de cowboys en indianen in de Wild West Adventure.

Ben je liever op zoek naar iets meer adrenaline? Maak dan een duikvlucht in de 40 meter hoge Free Fall . Breng ook een bezoek aan de spectaculaire circusshow of de nieuwe show Dream Horses met paarden en acrobatiek.

Geniet daarnaast van de spannende 4D-film the Good, the Bad and a horse of van het straattheater.

Nieuw in 2017: Gold Rush
In het voorjaar van 2017 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush. Deze nieuwe achtbaan brengt bezoekers van 0 naar 90 kilometer per uur in drie lanceringen en gaat twee keer over de kop.

Ben je een echte waterrat? Ontdek dan de wereld van waterpret in Aqua Mexicana! Roetsj van de glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animatie. Er is voor jong en oud genoeg te beleven.

Let Op: ticket is exclusief toegang tot Aqua Mexicana. Ticket à €8,00 ter plaatse te koop.

In het voorjaar van 2017 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush. Deze nieuwe achtbaan brengt bezoekers van 0 naar 90 kilometer per uur in drie lanceringen en gaat twee keer over de kop. Gold Rush is de vervanger van de iconische achtbaan Thunder Loop die begin oktober uit het park verdwijnt. Bekijk HIER het baanverloop van de nieuwe achtbaan.

Leden
v.a. 4 jr. van € 27,50 voor€ 18,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Attractiepark Slagharen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 à 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Attractiepark Slagharen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 8 januari 2017.

Geldigheid

De tickets zijn via de ANWB te verkrijgen tot en met 8 januari 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Slagharen tot en met 8 januari 2017

Adres

Zwarte Dijk 7776 PB Slagharen (Overijssel)

Openingstijden

Bezoek de website van Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor de actuele openingstijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

al 35 jaar een feestje

wij komen hier al jaren! ik vind het geweldig om te zien hoe slagharen is gegroeid. deze zomer zijn wij zeker weer van de partij, van de winter oook in winter slagharen geweest. zeer gezellig met de feestdagen.

Kids hebben genoten!!!

Mijn kinderen hebben heel erg genoten in slagharen, het nieuwe themegebied is een erg leuke aanvulling. Het park is niet groot, precies groot genoeg om te doen met kinderen. Niet zulke verre afstanden wandelen zoals in de Efteling, lekker overzichtelijk!!! Personeel erg gastvrij en behulpzaam.

Veel leuker dan verwacht!

Wij zijn in de winter naar Winter Slagharen geweest en waren hier nog nooit eerder geweest. We verwachtte na een aantal negatieve beoordelingen op internet niet zoveel maar het was echt fantastisch! Het nieuwe themagebied: Jules Vene Adventureland is echt heel tof geworden, alles tot in de puntjes uitgevoerd en mooi vormgegeven. Er was veel keuze voor het avond eten en de Nevada huisje waarin wij verbleven waren hartstikke schoon en in orde! Wij komen deze zomer met de hele groep terug, super!

Mooi

no message

Super

Vandaag naar Slagharen geweest. Gigantisch genoten, zowel mijn neefje van 4 als de wat ouderen in ons gezelschap. Ikzelf zit in een rolstoel en het personeel wilde overal mee helpen

super park

echt een mooi park

slagharen......jammer

vindt het een sterk gedateerd park. winkels likken belangrijker dan attracties. persoonlijk vind ik het geen aanrader.

Nieuwe attracties

Gelukkig! Sinds heel veel jaar weer 4 nieuwe attracties dit jaar, in een van de meest lelijke hoeken van dit park. Hopelijk wordt het mooier dan het is, dan wordt mijn beoordeling ook mooier.

Koud

Het was wel gezellig maar mag nog wel wat winters aangekleed worden s'avonds is het wel top

Slecht onderhoud

Vandaag naar Slagharen geweest. Bij binnenkomst viel gelijk al op dat de attracties wel eens een goede onderhoudsbeurt kunnen gebruiken. Maar toch een leuke dag gehad!