Koop een ticket voor Attractiepark Slagharen van €27,50 voor €18,50

10 beoordelingen

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met de kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt!

Bekijk HIER het baanverloop van de nieuwe achtbaan.

Gaat dit je te hard, ga dan de omgeving verkennen in een ouderwetse Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Ook nieuw is de American Circus Show met een illusionist die onnavolgbare acts uitvoert. Je gelooft niet wat je ziet! In deze spectaculaire show treden ook fietsende en rolschaatsende papegaaien op, schieten motoren zomaar uit een box tevoorschijn en laat clown Berty je met zijn buiksprekende struisvogel huilen van het lachen.

Wil je nu zelf in actie komen? Ga de strijd aan in het water in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. De kleintjes lopen weg met Randy & Rosie, onze zingende en dansende wasberen, die graag een gulle berenknuffel uitdelen.

Aqua Mexicana

Breng een bezoek aan het nieuwe waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij een afdaling te maken van de spannende glijbanen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Tot slot kom je even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland.

(tickets zijn exclusief toegang tot Aqua Mexicana. Die zijn ter plekke aan te schaffen vanaf €8,- pp)Leden
v.a. 4 jr. van € 27,50 voor€ 18,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Attractiepark Slagharen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Attractiepark Slagharen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 mei 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

Zwarte Dijk 7776 PB Slagharen (Overijssel)

Openingstijden

Bezoek de website van Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor de actuele openingstijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

winter slagharen was koud maar erg gezelig

wij gaan wel vakker naar Slagharen, het was rustig en heel gezelig zelf een beetje sneeuw, omdat het niet zo druk was hoede je niet zo lang in de rij te staan, en hebben veel atractie,s kunnen doen, wij zijn zeker van plan als de nieuwe achtbaan er is, er weer heen te gaan.

al 35 jaar een feestje

wij komen hier al jaren! ik vind het geweldig om te zien hoe slagharen is gegroeid. deze zomer zijn wij zeker weer van de partij, van de winter oook in winter slagharen geweest. zeer gezellig met de feestdagen.

Kids hebben genoten!!!

Mijn kinderen hebben heel erg genoten in slagharen, het nieuwe themegebied is een erg leuke aanvulling. Het park is niet groot, precies groot genoeg om te doen met kinderen. Niet zulke verre afstanden wandelen zoals in de Efteling, lekker overzichtelijk!!! Personeel erg gastvrij en behulpzaam.

Veel leuker dan verwacht!

Wij zijn in de winter naar Winter Slagharen geweest en waren hier nog nooit eerder geweest. We verwachtte na een aantal negatieve beoordelingen op internet niet zoveel maar het was echt fantastisch! Het nieuwe themagebied: Jules Vene Adventureland is echt heel tof geworden, alles tot in de puntjes uitgevoerd en mooi vormgegeven. Er was veel keuze voor het avond eten en de Nevada huisje waarin wij verbleven waren hartstikke schoon en in orde! Wij komen deze zomer met de hele groep terug, super!

Mooi

no message

Super

Vandaag naar Slagharen geweest. Gigantisch genoten, zowel mijn neefje van 4 als de wat ouderen in ons gezelschap. Ikzelf zit in een rolstoel en het personeel wilde overal mee helpen

super park

echt een mooi park

slagharen......jammer

vindt het een sterk gedateerd park. winkels likken belangrijker dan attracties. persoonlijk vind ik het geen aanrader.

Nieuwe attracties

Gelukkig! Sinds heel veel jaar weer 4 nieuwe attracties dit jaar, in een van de meest lelijke hoeken van dit park. Hopelijk wordt het mooier dan het is, dan wordt mijn beoordeling ook mooier.

Koud

Het was wel gezellig maar mag nog wel wat winters aangekleed worden s'avonds is het wel top