1 beoordelingen

De Simonehoeve is een originele kaasboerderij en klompenmakerij. We nodigen u uit om bij ons te kijken hoe we kaas maken en hoe Hollandse klompen gesneden worden. Natuurlijk kunt u in onze winkel klompen passen en uitzoeken en kaas proeven en kopen. Dit kan altijd, zonder dat u andere activiteiten boekt bij ons. We zijn 365 dagen van het jaar open. Groot plezier voor jong en oud. En ... u leert er nog wat van ook. De rondleiding inclusief uitleg en proeverijen van kaas, koekjes en vruchtenwijn is altijd gratis.

Het kleine plaatsje Katwoude ligt naast Volendam.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Wagenweg 1145PW Katwoude ( Volendam ) (Noord-Holland)

Openingstijden

april-aug: ma-zo 8:00-18:00. Sep-mrt: ma-zo 8:00-17:00

april - aug: Indien gewenst zelfs tot 20.00 uur. Wilt u van die extra openingstijd gebruik maken? Laat het ons even weten.

sept - mrt: Indien u ons ná 17.00 uur wilt bezoeken neemt u dan s.v.p. eerst contact met ons op, dan blijven we voor u geopend

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Gezellige familiedag gehad

Afgelopen jaar een erg gezellige familiedag gehad. Met zijn 30en een rondleiding door de boerderij, uitleg over de kaasmakerij en klompen maken. Het schaafsel vloog ons om de oren! :-) Erg vriendelijk en enthousiast personeel. Daarna lekker koffie met broodje vis gehad. Dat moet je wel even van te voren reserveren. Voor de rondleiding was dat niet nodig zeiden ze. We hebben ervan genoten! Op naar de volgende familiedag.