Koop een ticket voor Aviodrome van €16,95 voor €12,71

10 beoordelingen

Je hoeft geen vliegtuigliefhebber te zijn om hier een boeiende dag vol met plezier te beleven.

Loop door een verhaal
Aviodrome vertelt het verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Van Anthony Fokker zijn eerste vlucht in een vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart waarin buitenaardse snelheden worden behaald. Onze gepassioneerde en bijna alleswetende vrijwilligers vertellen je graag nog meer boeiende verhalen die je niet op de bordjes kunt vinden.

Maak avonturen mee
Deze verhalen wil je natuurlijk meemaken. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, stap aan boord en voel je een echte piloot. Leer morsecode seinen of neem plaats in het 4D theater en de vluchtsimulator. Kinderen voelen in het speelparadijs hoe het is om op een vliegveld als bagage afgehandeld te worden. Vergeet ook zeker niet de ‘schatkamers’ te ontdekken.

Voor de échte vliegbeleving boek je een rondvlucht vanaf Aviodrome!
En stap aan boord van de mooiste dromen..

Na al deze verhalen en avonturen zou het zomaar eens kunnen dat je Aviodrome verlaat als vliegtuigliefhebber met een nieuwe toekomstdroom: het worden van astronaut, piloot, stewardess, vliegtuigtechneut of ‘gewoon’ het maken van een verre vliegreis.

Evenementen en exposities
Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. Er is altijd iets te beleven in Aviodrome!

Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

Leden
vanaf 12 jaar van €16,95 voor€ 12,71
3 t/m 11 jaar van €14,95 voor€ 11,21
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Aviodrome Lelystad. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de etickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Aviodrome Lelystad. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief € 0,50 servicekosten per ticket, met een maximum van € 2,00. De tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 31 december 2017.

Adres

Pelikaanweg 8218PG Lelystad (Flevoland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Goed aviodromeinter

Indrukwekkend oom allemaal te zien Een dag waard

Superleuk park!!

Ok, wij zijn vliegtuig-gek, maar het is een heel leuk park, ook veel leuke dingen voor kinderen, een leuke speurtocht met een vliegbrevet, een leuke speeltuin buiten. wij hebben ons prima vermaakt!!!

Hele leuke dag gehad!

Een heel leuk interactief museum met enthousiaste medewerkers. Veel te zien, veel aan te raken en veel te doen.

De dag vloog om!

Boven verwachting leuk en voor jong en oud! Voor de kinderen (6, 8, 9, 10) was het in het begin van het museum even doorbijten, wat veel lees en uitleg zaken maar maar gaande de rondgang zijn er steeds meer dingen waar ze in op en onder kunnen klimmen en aan mogen zitten. Super leuk vonden ze ook de simulator van de Starfighter (tip: ga na 15.00 nog even daar naar toe, zonder rij ben je dan direct aan de beurt) Echt veel verschillende vliegtuigen en aanverwante zaken, mooi opgezet en voorzien van veel tekst en uitleg, ik heb de helft nog niet gezien ;) Groot compliment voor de vele vrijwilligers aldaar: enthousiaste, vriendelijke en kundige uitleg van morse code tot en met de Lockheed Constellation. Leuk dat een aantal vliegtuigen ook nog echt luchtwaardig is. En heel Nederlands: de korting van de ANWB is ook mooi meegenomen ;)

Leuke dag gehad, maar....

Geweldige dag gehad op het aviodrome, een landing mogen maken op baan 27 van Schiphol in een FlightSimulator....maar... Werd onaangenaam verrast dat toen ik de kaarten bestelden binnen 2 weken moest gaan anders verliep het e-ticket. Dit was voor mij wel wat lastig plannen (toch gelukt overigens). Had liever gezien dat de vervaldatum later zou zijn.

mooi en veel te zien

Echt heel gaaf om een keer mee temaken. Je leeft helemaal in een vliegtuig wereld!!

Erg educatief!

Wordt gebruikt op de opleidingen Steward(ess) als studiebezoek! Zegt genoeg dus.

Absolute aanrader

Erg leuk en interessant museum. Ook kleine kinderen vermaken zich hier prima!

Nostalgie

Mooi en ruim opgezet museum waar je gerust een dagje voor kan uittrekken. Ook de kinderen kunnen zich prima vermaken.

verbeterd voor de kleintjes

In vergelijking met vorig jaar is het nu kindvriendelijker gemaakt. Er is een leuk 'speeltoestel' in de vorm van het traject van de bagage vlakbij het eet- en drinkplein. Onze zoon van 4 was er niet weg te slaan.