Koop een ticket voor Aviodrome van €16,95 voor €12,71

7 beoordelingen

Luchtvaart-Themapark Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen! Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Van Anthony Fokker zijn eerste vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten, tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart.

Bij Aviodrome blijft het niet bij kijken alleen. Stap aan boord van een megagrote Boeing 747, de flight simulator en leer morsecode seinen. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties en leren spelenderwijs hoe bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

4D film Skymania
De geschiedenis van de Nederlandse Luchtvaart wordt op en spectaculaire manier onder de aandacht gebracht van de bezoekers met de nieuwe 4D film Skymania. Deze 20 minuten durende film is een spannend avontuur voor alle leeftijden met een mix van animatie, echte beelden en archiefbeelden van vliegtuigen die deel uitmaken van de collectie van het Aviodrome. Het 4D effect zorgt voor special effects zoals wind en neerslag. De hoofdrollen worden gespeeld door Dragan Bakema en Nynke Beekhuyzen.
Klik HIER voor een trailer van de film 'Skymania'.

Leden
volwassenen van €16,95 voor€ 12,71
kinderen (3 t/m 11 jr) van €14,95 voor€ 11,21
Museumkaart houders hebben gratis toegang
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Aviodrome Lelystad. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de etickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Aviodrome Lelystad. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). De tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek tot en met 31 december 2016.

Adres

Pelikaanweg 8218PG Lelystad (Flevoland)

Openingstijden

Di-zo: 10.00 – 17.00 uur

Tijdens alle officiële schoolvakanties ook op maandag open.
Gesloten op 25 december en 1 januari.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

De dag vloog om!

Boven verwachting leuk en voor jong en oud! Voor de kinderen (6, 8, 9, 10) was het in het begin van het museum even doorbijten, wat veel lees en uitleg zaken maar maar gaande de rondgang zijn er steeds meer dingen waar ze in op en onder kunnen klimmen en aan mogen zitten. Super leuk vonden ze ook de simulator van de Starfighter (tip: ga na 15.00 nog even daar naar toe, zonder rij ben je dan direct aan de beurt) Echt veel verschillende vliegtuigen en aanverwante zaken, mooi opgezet en voorzien van veel tekst en uitleg, ik heb de helft nog niet gezien ;) Groot compliment voor de vele vrijwilligers aldaar: enthousiaste, vriendelijke en kundige uitleg van morse code tot en met de Lockheed Constellation. Leuk dat een aantal vliegtuigen ook nog echt luchtwaardig is. En heel Nederlands: de korting van de ANWB is ook mooi meegenomen ;)

Leuke dag gehad, maar....

Geweldige dag gehad op het aviodrome, een landing mogen maken op baan 27 van Schiphol in een FlightSimulator....maar... Werd onaangenaam verrast dat toen ik de kaarten bestelden binnen 2 weken moest gaan anders verliep het e-ticket. Dit was voor mij wel wat lastig plannen (toch gelukt overigens). Had liever gezien dat de vervaldatum later zou zijn.

mooi en veel te zien

Echt heel gaaf om een keer mee temaken. Je leeft helemaal in een vliegtuig wereld!!

Erg educatief!

Wordt gebruikt op de opleidingen Steward(ess) als studiebezoek! Zegt genoeg dus.

Absolute aanrader

Erg leuk en interessant museum. Ook kleine kinderen vermaken zich hier prima!

Nostalgie

Mooi en ruim opgezet museum waar je gerust een dagje voor kan uittrekken. Ook de kinderen kunnen zich prima vermaken.

verbeterd voor de kleintjes

In vergelijking met vorig jaar is het nu kindvriendelijker gemaakt. Er is een leuk 'speeltoestel' in de vorm van het traject van de bagage vlakbij het eet- en drinkplein. Onze zoon van 4 was er niet weg te slaan.