Bezoek Speelpark Klein Zwitserland met €2,- korting

3 beoordelingen

Speelpark Klein Zwitserland nodigt jullie als ANWB-lid ook dit jaar uit om te genieten van het prachtige park. Ideaal als familie-uitje met opa en oma (papa en mama mogen natuurlijk ook mee), of gezellig met vriendjes. Speelpark Klein Zwitserland biedt speelplezier voor het hele gezin.
In het speelpark vinden de kinderen de hoogste schommel van Nederland, de langste buisglijbaan (olifantenglijbaan) van Europa en natuurlijk al die andere klassieke toestellen waar jij als kind vroeger waarschijnlijk zelf nog op gespeeld hebt.
Speelpark Klein Zwitserland is een park voor zorgeloos speelplezier, een park waar je spanning en avontuur beleeft, waar je heerlijk kunt ravotten in de natuur en samen met jouw vriendjes en familie op ontdekkingstocht gaat. Het is een park waar je écht actief bezig bent, en ook kunt genieten van één van de prachtige shows. Er is echt voor ieder wat wils, of je nu 2 jaar bent, of 12 jaar!

In dit park is zo veel te doen dat het door ANWB-leden zelfs is verkozen tot de top 3 van 'Leukste uitjes van Limburg in 2013'. In 2014 en ook in 2015 en 2016 is Speelpark Klein Zwitserland gekozen tot de beste 10 leukste uitjes van Limburg en nu zijn ze weer genomineerd in 2017.
Het park is opgedeeld in verschillende belevingswerelden. Zo is er een kleuterland en een piratenland en op warme dagen biedt het zwembad verkoeling. Het is hier heerlijk vertoeven. Het Avonturenbos is een kruip-en-sluipbos met smalle paden, geheimzinnige plekken en ondergrondse tunneltjes. Kinderen kunnen en mogen hier gewoonweg alles!

Let op:
Niet geldig in combinatie met andere kortingen. 
Max. 4 pers. per ANWB pas
Geldig 24 april t/m 7 mei + 25 t/m 28 mei + 3 t/m 5 juni + 10 juli t/m 3 september

Leden
Vanaf 2 jaar van € 9,95 voor€ 7,95
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Speelpark Klein Zwitserland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Speelpark Klein Zwitserland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 september 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 3 september 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 september 2017.

Adres

Verlengde Trappistenweg 5932ND Tegelen (Limburg)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Leuk Speelpark waar kinderen weer ouderwets buiten spelen

Leuk park voor de kids, leuke speeltoestellen waar ik stiekem zelf ook nog graag op speel. Veel ruimte en toffe authentieke speeltoestellen waar ik vroeger zelf nog op gespeeld heb. Het Avonturenbos is een geweldige plaats waar de kinderen hun avonturen kunnen beleven. In zomer kun je genieten van het zwembadje. Top!

ouwe meuk

Oud en onoverzichtelijk. Slechte wegwijzering op het park. Ongelofelijk dat dit een tip is van de anwb. Speeltoestellen vies en gedateerd. Treintje slaat helemaal nergens op. Is een korte rails zonder op of af plaatst waardoor alle kinderen dringen en ruzie maken. We waren 38 euro kwijt inclusief korting na een uurtje zijn we weer weggegaan

hele mooie speeltuin

midden in de natuur. met hoogte effecten door dr natuur zelf