Koop een ticket voor Speelpark Klein Zwitserland van €7,95 voor €5,95

2 beoordelingen

Met grote speeltuin en tal van extra's, zoals een waterspeelplaats, een zintuigenpad, een golfbaan, de langste buisglijbaan en de hoogste schommel van Europa en vele extra evenementen. Dat is Speelpark Klein Zwitserland.

Het speelpark is een feest voor grote en kleine avonturiers. Het kan niet missen: in Klein Zwitserland beleven kinderen en ouders een actieve, speelse en avontuurlijke dag midden in het groen.

Kinder Halloween vier je bij Speelpark Klein Zwitserland

Tot en met 6 november is het weer griezelen bij Speelpark Klein Zwitserland, het enige kinder Halloweenfeest in Nederland.

Het park is vanaf 1 oktober tot en met 6 november schitterend versierd met honderden pompoenen en vliegende vriendelijke spoken. Ook kun je Halloween Avonturenuurtjes beleven zoals pompoen snijden, toverstokjes maken en je kunt jezelf schminken. De pompoenen en toverstokjes neem je natuurlijk mee naar huis. En heb je wel eens een ‘suiker’ spinnenweb geproefd? Je beleeft het allemaal bij grootste Halloween feest voor kinderen in Nederland.

Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook uitleven in de onderaardse tunnels van het mysterieuze land, glijden door de grote buisglijbaan en vliegen als een heks op de hoogste schommel van Europa. Verder kun je genieten van lekkere Halloween versnaperingen, brouw je eigen toverdrankje, of je bakt een lekker broodje of een maïskolf boven het vuur. Elke dag geopend vanaf 10:00 uur.

Griezelige Adventure Golf voor de echte durfals
De Adventure Golfbaan Goldrush is in oktober volledig in Halloweensfeer en alleen geschikt voor de echte durfals: het lijkt wel een groot spookhuis.

Helse schreeuwen en mysterieus gezang klinken door de bomen en struiken en in de verte huilt de weerwolf. Terwijl je golft zie je telkens weer iets griezeligs. Daar steekt een hand boven de grond uit en rijen spinnen kruipen over het dak van de brug. Plotsklaps spuit het water je om de oren. Magere Hein met zijn zeis galoppeert op zijn paard van baan naar baan. Je moet wel stevig in je schoenen staan wil je alle achttien holes zonder kleerscheuren afwerken.

De golfbaan is ’s avonds schitterend uitgelicht. Op 28, 29 en 30 oktober zijn er speciale Halloween avonden. De Halloween Adventure Golfrush is deze dagen geopend tot 22:00 uur voor de echte durfhalzen.

Leden
vanaf 2 jaar van €7,95 voor€ 5,95
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Speelpark Klein Zwitserland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Speelpark Klein Zwitserland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassa prijs van Speelpark Klein Zwitserland. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan Speelpark Klein Zwitserland van 5 september t/m 31 oktober 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 oktober 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan Speelpark Klein Zwitserland van 5 september t/m 31 oktober 2016.

Adres

Verlengde Trappistenweg 5932ND Tegelen (Limburg)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

ouwe meuk

Oud en onoverzichtelijk. Slechte wegwijzering op het park. Ongelofelijk dat dit een tip is van de anwb. Speeltoestellen vies en gedateerd. Treintje slaat helemaal nergens op. Is een korte rails zonder op of af plaatst waardoor alle kinderen dringen en ruzie maken. We waren 38 euro kwijt inclusief korting na een uurtje zijn we weer weggegaan

hele mooie speeltuin

midden in de natuur. met hoogte effecten door dr natuur zelf