3 beoordelingen

Met grote speeltuin en tal van extra's, zoals een waterspeelplaats, een zintuigenpad, een golfbaan, de langste buisglijbaan en de hoogste schommel van Europa en vele extra evenementen. Dat is Speelpark Klein Zwitserland.

Het speelpark is een feest voor grote en kleine avonturiers. Het kan niet missen: in Klein Zwitserland beleven kinderen en ouders een actieve, speelse en avontuurlijke dag midden in het groen.


Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Voor actuele prijzen zie de website

Adres

Verlengde Trappistenweg 5932ND Tegelen (Limburg)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Leuk Speelpark waar kinderen weer ouderwets buiten spelen

Leuk park voor de kids, leuke speeltoestellen waar ik stiekem zelf ook nog graag op speel. Veel ruimte en toffe authentieke speeltoestellen waar ik vroeger zelf nog op gespeeld heb. Het Avonturenbos is een geweldige plaats waar de kinderen hun avonturen kunnen beleven. In zomer kun je genieten van het zwembadje. Top!

ouwe meuk

Oud en onoverzichtelijk. Slechte wegwijzering op het park. Ongelofelijk dat dit een tip is van de anwb. Speeltoestellen vies en gedateerd. Treintje slaat helemaal nergens op. Is een korte rails zonder op of af plaatst waardoor alle kinderen dringen en ruzie maken. We waren 38 euro kwijt inclusief korting na een uurtje zijn we weer weggegaan

hele mooie speeltuin

midden in de natuur. met hoogte effecten door dr natuur zelf