7 beoordelingen

Avonturenpark Hellendoorn viert feest! Wij bestaan 80 jaar. Speciaal voor het seizoen 2016 komen er veel historische momenten terug. Een nieuwe zomershow en natuurlijk zijn Kareltje en Jasmijn ook niet te missen in ons jubileum jaar.

Boek een 4-, 5- of 8-daags arrangement op Vakantiepark de Luttenberg inclusief bezoek aan Hellendoorn!

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens superveel te beleven! Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! Kortom: Avonturenpark Hellendoorn is het ideale gezinsuitje!

Meer dan 30 attracties en shows!
In Avonturenpark Hellendoorn beleef je avonturen die je nergens anders in Nederland kunt beleven! Wat te denken van de spetterende waterpretattracties de Sungai Kalimantan of de Wild Waterval. Of maak een rit door de donkere riolen van de rioolrat en zet de wereld op zijn kop in de achtbaan Tornado. In de kelder van het landhuis heerst complete chaos. Voorwerpen zijn tot leven gekomen, die alleen met behulp van de lasergun uitgeschakeld kunnen worden. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’: Dreumesland, alleen toegankelijk voor kinderen tot 1,20 meter.

Voor actuele prijzen zie de website

Adres

Luttenbergerweg 7447 PB Hellendoorn (Overijssel)

Openingstijden

Kijk op de website voor de exacte openingsdagen en openingstijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Leuk

Leuk park voor hele gezin

Leuk

no message

heel leuk pretpark

no message

Dolle pret voor groot en klein!

no message

Leuke dag!

Leuke attracties voor alle leeftijden. Negatief puntje vond ik het geringe aantal toiletten op een toch groot oppervlak.

leuk

no message

Mooi familie park, erg leuk voor de kids

Mooi familie park, erg leuk voor de kids die niet al te oud zijn.