Koop en ticket voor Avonturenpark Hellendoorn van €22,50 voor €20,00

7 beoordelingen

Avonturenpark Hellendoorn viert feest! Wij bestaan 80 jaar. Speciaal voor het seizoen 2016 komen er veel historische momenten terug. Een nieuwe zomershow en natuurlijk zijn Kareltje en Jasmijn ook niet te missen in ons jubileum jaar.

Boek een 4-, 5- of 8-daags arrangement op Vakantiepark de Luttenberg inclusief bezoek aan Hellendoorn!

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens superveel te beleven! Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! Kortom: Avonturenpark Hellendoorn is het ideale gezinsuitje!

Meer dan 30 attracties en shows!
In Avonturenpark Hellendoorn beleef je avonturen die je nergens anders in Nederland kunt beleven! Wat te denken van de spetterende waterpretattracties de Sungai Kalimantan of de Wild Waterval. Of maak een rit door de donkere riolen van de rioolrat en zet de wereld op zijn kop in de achtbaan Tornado. In de kelder van het landhuis heerst complete chaos. Voorwerpen zijn tot leven gekomen, die alleen met behulp van de lasergun uitgeschakeld kunnen worden. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’: Dreumesland, alleen toegankelijk voor kinderen tot 1,20 meter.

Leden
entree vanaf 3 jaar van €22,50 voor€ 20,00
Kinderen t/m 2 jaar gratis
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Avonturenpark Hellendoorn. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Avonturenpark Hellendoorn. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 30 oktober 2016.

Geldigheid

De tickets zijn via de ANWB te verkrijgen tot en met 30 oktober 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 30 oktober 2016.

Adres

Luttenbergerweg 7447 PB Hellendoorn (Overijssel)

Openingstijden

Kijk op de website voor de exacte openingsdagen en openingstijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Leuk

Leuk park voor hele gezin

Leuk

no message

heel leuk pretpark

no message

Dolle pret voor groot en klein!

no message

Leuke dag!

Leuke attracties voor alle leeftijden. Negatief puntje vond ik het geringe aantal toiletten op een toch groot oppervlak.

leuk

no message

Mooi familie park, erg leuk voor de kids

Mooi familie park, erg leuk voor de kids die niet al te oud zijn.