Koop en ticket voor Avonturenpark Hellendoorn van € 23,50 voor € 18,50

7 beoordelingen

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar heel veel te beleven is! Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! In 2017 wordt het attractieaanbod verder uitgebreid met een nieuwe spectaculaire attractie: de allereerste Mega Disk’O in Nederland. Een bijzondere familieattractie die nog niet te vinden is in Nederland. Met de komst van deze attractie biedt Avonturenpark nog meer avonturen voor families aan.

Nieuwe attractie in 2017: Het DrakenNest.
Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in 2017 verder uit met de komst van een nieuwe attractie: Het Draken Nest. Het DrakenNest is de allereerste Mega Disk’O in Nederland! De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer schommelende schijf op een hoge halfpipe van rails met zitjes aan de buitenkant. Een bijzondere familieattractie die in Nederland nog niet te vinden is.

Leden
vanaf 3 jr van € 23,50 voor€ 18,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Avonturenpark Hellendoorn. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Avonturenpark Hellendoorn. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 30 juni 2017.

Geldigheid

De tickets zijn via de ANWB te verkrijgen tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 30 juni 2017.

Adres

Luttenbergerweg 7447 PB Hellendoorn (Overijssel)

Openingstijden

Kijk op de website voor de exacte openingsdagen en openingstijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Leuk

Leuk park voor hele gezin

Leuk

no message

heel leuk pretpark

no message

Dolle pret voor groot en klein!

no message

Leuke dag!

Leuke attracties voor alle leeftijden. Negatief puntje vond ik het geringe aantal toiletten op een toch groot oppervlak.

leuk

no message

Mooi familie park, erg leuk voor de kids

Mooi familie park, erg leuk voor de kids die niet al te oud zijn.