Koop een ticket voor De Flierefluiter en krijg een gratis consumptie

4 beoordelingen

De Flierefluiter is een recreatieboerderij met een grote buitenspeeltuin en een indoorspeelparadijs. Ook de kinderboerderij is aanwezig met vele verschillende dieren. Je kunt er ponyrijden en met de geiten en schapen in het weiland lopen. De kinderen skelteren op de vele soorten skelters die er staan en glijden en klimmen op de speeltoestellen.
Is het slecht weer? Geen enkel probleem. De speeltoestellen die in het indoorspeelparadijs staan, bieden voor elk kind vertier voor de hele dag!


Niet leden
entree€ 3,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot De Flierefluiter. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar De Flierefluiter. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 februari 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 december 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 februari 2017.

Adres

Raarhoeksweg 8102SZ Raalte (Overijssel)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Goed en leuk

Goed en gezellige camping en leuke attracties, waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

leuke speel plaats voor jonge en wat oudere kinderen

En zeer leuk speelparadijs voor kinderen. de camping is ook heel mooi en goed onderhouden dit jaar voor3e keer. Geschikt voor kinderen van tot 0t/m15.

Weer of geen weer altijd een succes

Veel mogelijkheden zowel binnen als buiten zeker een aanrader

te gek!

hier kunnen de kinderen echt uitleven! genoeg aanbod binnen en buiten! !