Koop een ticket voor Madame Tussauds met € 2,- korting

9 beoordelingen

De Kampioen aanbieding is vanaf 1 juli te boeken.

Poseer op de catwalk voor Anna Wintour en sta live on stage met DJ Afrojack. Maak een selfie met Adèle. Ga mee op een interactieve belevenis met de grootste kunstenaars die ooit hebben bestaan en voel je een echte held in de Marvel Avengers Experience!

Nieuw: in de Studio van Adèle kun je je eigen song opnemen. De muziekruimte is spectaculair vernieuwd!

Durf jij de verrassende wassenwereld van Madame Tussauds aan?

Nieuws!
Op woensdag 28 juni sluit Madame Tussauds Amsterdam om 15:00 uur (de kassa sluit om 14:00 uur). Vanaf 29 juni is het nieuwe beeld van Guus Meeuwis te zien.

Leden
volwassenen van € 23,50 voor€ 21,50
kinderen (5 t/m 15 jr) van € 19,50 voor€ 17,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Madame Tussauds. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Madame Tussauds. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018

Adres

Dam 1012NP Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

10:00 - 22:00
LET OP: In periodes van grote drukte kan de wachttijd aan de ingang langer zijn dan normaal en kunnen bezoekers met een ANWB Ticket geen gebruik maken van de 'fast track lane'.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

9 beoordelingen

Helemaal goed.

Behoorlijk voordeel op de kaarten en een mooie ervaring rijker. Fijn pm op terug te kijken.

Madame Tussauds Amsterdam

leuk voor kinderen

Geslaagd uitje

Heerlijk onbezorgd met de trein naar Amsterdam, op loopafstand van Centraal Station bezochten we Madame Tussauds. De vouchers werden gescand en we konden gelijk naar binnen, doordat we vroeg waren hadden we alle tijd en ruimte om alles te zien en mee te maken. Veel interactie waardoor het voor mijn 10 jarig zoontje een geweldige belevenins was, later op de dag stond er een rij van ongeveer 1 uur wachttijd, dus tip...zorg dat je er bent met openingstijd.

Top Kerstvakantieuitje.

Mijn kleindochter van 9 heeft zich kostelijk geamuseerd met haar tante, mijn schoondochter en ik genoot van hun enthousiasme en plezier!

Dagje uit

Leuk te combineren met een dagje Amsterdam

Erg teleurstellend en worden behandeld als een paria!!

U ontvangt een ticket via e-mail te bestellen t/m 31 december 2015 te gebruiken t/m 31 januari 2016 Dat staat op de website. Vandaag tickets gekocht en op naar Amsterdam. Daar aangekomen bij de kassa, worden we na een half uur in de hoek te worden gezet en veelvuldig telefonisch contact van kassamedewerker met bedrijfsleider, weggestuurd met de mededeling, dat het ticket niet geldig is. Blijkt, bij printen dat er een regeltje bij staat, te weten: geldig van 1 dec 2015 tm 31 januari 2016. Helemaal naar Adam getogen voor een dagje uit met mn kind. Ticket volledig betaald en worden behandeld als een paria. Zeer teleurstellend te noemen. Na n belletje met ANWB tevens geen mogelijkheid voor restitutie,want dat staat zo in de voorwaarden. Nou bedankt ....ANWB!!!

openingstijden

helaas staan de openingtijden niet goed op de site van de anwb, volgens de site van madame tussaud moet dat zijn 18.30 sluitingstijd....scheelt toch een uurtje

Geweldig

Geweldig

Leuk om een keertje te zien

no message