Koop een ticket voor Madame Tussauds van €23,50 voor 16,00

4 beoordelingen

Bent u klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Stap in hartje centrum de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds in. Beleef verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met uw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.


The place to be
De wassenbeeldenattractie is recent omgetoverd tot de place to be voor jong en oud. Wees even mooi als Doutzen Kroes op de catwalk en zing on stage bij een uitzinnige Lady Gaga. Help radioman Edwin Evers de jingles opstarten en test uw IQ met Einstein.


Helden van Nederland opgelet!
Madame Tussauds heet jou welkom in de wereld van Marvel. Toon je superkrachten in indrukwekkende decors met verrassende uitdagingen. Ontmoet o.a. de Marvel-superhelden Thor, Captain America en Iron Man en sta hen bij tijdens verschillende verrassende avonturen. Beschik jij over datgene wat nodig is om de wereld te redden van de ondergang? Sluit je dan nu aan bij de Marvel Avengers in Madame Tussauds!


Royal Highness
Natuurlijk gaat u op de foto met Prinses Beatrix en neemt u plaats op de troon van Koning Willem Alexander. Is dat wel uit te houden zo’n lange troonrede? En hoe staat het kapsel van Beatrix u? Zet op die pruik. Altijd al meer willen weten van de koninklijke etiquette? Leer ze nu bij Madame Tussauds. U kunt de etiquette verkleed en al oefenen. Wedden dat u lol heeft in uw koninklijke rol?


Filmsterren
Neem een kijkje achter te schermen en stap in de filmset met topacteurs. Durft u Hannibal uit Silence of the Lambs te interviewen? Het is doodeng, u bent gewaarschuwd. Fiona en haar baby’s uit Shrek is ook een echte belevenis. Verkleedt u als geheim agent zoals ‘Bond, James Bond’. Natuurlijk kunt u ook met Brad Pitt, Angelina Jolie en George Clooney op de foto.


Kunstenaars
Bent u in een artistieke bui? Picasso, Van Gogh, Dalí, Herman Brood, Rembrandt gingen u voor. Maak uw eigen doek, express yourself!

Topsport
Voetbal met David Beckham, Ronaldinho en Rafael van der Vaart en ontdek wie de best betaalde voetballer is. Kijk in hun lockers en achterhaal hun bijgeloof. Vermaak uzelf met de interactieve snelheidstest en speel tennis met Rafael Nadal.

Leden
volwassenen van €23,50 voor€ 16,00
kinderen (5 t/m 15 jr) van €19,50 voor€ 12,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Madame Tussauds. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Madame Tussauds. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 8 januari 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2017.

Adres

Dam 1012NP Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

zie website voor actuele openingstijden en -data

LET OP: In periodes van grote drukte kan de wachttijd aan de ingang langer zijn dan normaal en kunnen bezoekers met een ANWB Ticket geen gebruik maken van de 'fast track lane'.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Erg teleurstellend en worden behandeld als een paria!!

U ontvangt een ticket via e-mail te bestellen t/m 31 december 2015 te gebruiken t/m 31 januari 2016 Dat staat op de website. Vandaag tickets gekocht en op naar Amsterdam. Daar aangekomen bij de kassa, worden we na een half uur in de hoek te worden gezet en veelvuldig telefonisch contact van kassamedewerker met bedrijfsleider, weggestuurd met de mededeling, dat het ticket niet geldig is. Blijkt, bij printen dat er een regeltje bij staat, te weten: geldig van 1 dec 2015 tm 31 januari 2016. Helemaal naar Adam getogen voor een dagje uit met mn kind. Ticket volledig betaald en worden behandeld als een paria. Zeer teleurstellend te noemen. Na n belletje met ANWB tevens geen mogelijkheid voor restitutie,want dat staat zo in de voorwaarden. Nou bedankt ....ANWB!!!

openingstijden

helaas staan de openingtijden niet goed op de site van de anwb, volgens de site van madame tussaud moet dat zijn 18.30 sluitingstijd....scheelt toch een uurtje

Geweldig

Geweldig

Leuk om een keertje te zien

no message