Bestel tickets voor Amsterdam Dungeon met 40% korting

6 beoordelingen

Ben je er klaar voor om terug te gaan naar die ‘slechte ouwe tijd’?

Pest, brand, moord en verraad spannen samen om aan de slag te gaan binnen de donkere muren van The Amsterdam Dungeon. Stap in de voetsporen van duizenden jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC. Ontdek het weerzinwekkende lichaam van de beruchte crimineel Zwarte Jan en sta terecht voor krankzinnige misdaden. Van berovingen tot hekserij….

Jij wordt op een zeer gepaste manier bestraft! Kom jij levend terug uit deze walgelijke omstandigheden? Je beleeft zoveel lol dat het eng wordt! Als je ten prooi valt aan dit soort bangmakerij, is de enige remedie de grappige kant ervan in te zien. Dus Verman je of geef je over en breng een bezoek aan het voorportaal van het duistere en bandeloze verleden van Amsterdam.

Leden
volwassenen van €22,00 voor€ 13,20
kinderen (5 t/m 15 jr) van €18,00 voor€ 10,80
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Amsterdam Dungeon. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Amsterdam Dungeon. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017. Exclusief € 0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,-

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 mei. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Adres

Rokin 1012KW Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen onder de 10 jaar of mensen van nerveuze aard. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten begeleidt worden door een volwassen persoon (16 jaar of ouder).

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Lachen

no message

Wel grappig

no message

te klein, bent er zo doorheen en zeker niet speciaal...

no message

internationaal sucses met Hollands sausje

heel leuk uitje, vooral als je nog niet in Londen was geweest

Spannend

Het is leuk, spannend en vol verassingen

Duur maar leuk

Leuk om een keertje te doen, de acteurs zijn er overtuigend. Vergeet niet je bankrekening te checken van tevoren want het is behoorlijk prijzig.