Koop een ticket voor de Amsterdam Dungeon van €22,00 voor €14,50

6 beoordelingen

Dompel uzelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Lach en gil nerveus om de kakelende heksen. Kijk, ruik, luister en huiver.


Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven u gegarandeerd een ervaring waarin u gelijkertijd op uw hardst schreeuwt en op uw luidst lacht.

Nu met nieuwe en verbeterde shows.


Hoe gaat een bezoek aan The Amsterdam Dungeon?
U gaat per groep naar binnen waar u de kerkers ingaat met maximaal 30 personen en alle ruimtes te zien krijgt - de tour wordt lopend afgelegd - op het eindpunt bevindt zich de achtbaan. Uw entreebewijs is geldig voor één tour en door de opzet van the Amsterdam Dungeon shows is het niet mogelijk opnieuw naar binnen te gaan. De tour duurt in totaal ongeveer 80 minuten.


LET OP: vanaf 2 december 2016 heeft Amsterdam Dungeon op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 21:00 uur een nieuwe bar show. Voor bezoek aan deze show - incl. (non-)alcoholische consumptie - dient aan de kassa €3,00 bijbetaald te worden!

Leden
volwassenen van €22,00 voor€ 14,50
kinderen (5 t/m 15 jr) van €18,00 voor€ 10,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Amsterdam Dungeon. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Amsterdam Dungeon. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 8 januari 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2017.

Adres

Rokin 1012KW Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen onder de 10 jaar of mensen van nerveuze aard. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten begeleidt worden door een volwassen persoon (16 jaar of ouder).

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Lachen

no message

Wel grappig

no message

te klein, bent er zo doorheen en zeker niet speciaal...

no message

internationaal sucses met Hollands sausje

heel leuk uitje, vooral als je nog niet in Londen was geweest

Spannend

Het is leuk, spannend en vol verassingen

Duur maar leuk

Leuk om een keertje te doen, de acteurs zijn er overtuigend. Vergeet niet je bankrekening te checken van tevoren want het is behoorlijk prijzig.