Koop een ticket voor ARTIS van €21,50 voor €20,50

8 beoordelingen

Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage. Of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van ARTIS is een verhaal over onszelf.

Leden
volwassenen (va 10 jr) van €21,50 voor€ 20,50
kinderen (3 t/m 9 jr) van €18,00 voor€ 17,00
combinatieticket ARTIS+Micropia (va 10 jr) van €28,50 voor € 27,50
combinatieticket ARTIS+Micropia (3 t/m 9 jr) van €24,50 voor€ 23,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Artis. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Artis. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Plantage Kerklaan 1018CZ Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

8 beoordelingen

Wij hebben een uitstekende dag gehad, Artis is bij uitstek een prachtig uitje

Artis is een prachtig dierenpark in Amsterdam. Artis doet veel aan vernieuwing zodat je alle keren weer iets nieuws ziet en dus nooit vervelend! Vooral het nieuwe jaguar verblijf is prachtig. Het is een prachtig wandelgebied die ons blijft bekoren.

Groeien met je Gezin!

Met een Gezinskaart ga je voordelig naar Artis en samen met je kinderen groei je mee et je kinderen!

FIJN

HET IS FIJN OP IN ARTIS TE ZIJN

Mooie dierentuin

Erg mooie dierentuin. Je kunt hier gemakkelijk een hele dag vertoeven. Zeker een aanrader.

Fantastische dierentuin

We komen hier regelmatig. Nette en verzorgde dierentuin. Veel onderhoud op het moment om alle dieren een goed verblijf te geven. Zeker een bezoekje waard.

Artis

Wie heeft er niet van gehoord beetje oude meuk maar het heeft wel wat

Gezellig park

no message

Artis blijft top

De leukste dierentuin. Artis de partis reist zelf de hele wereld over.