Koop een ticket voor Museum Willet-Holthuysen van €9,00 voor €6,75

0 beoordelingen

Aan de Amsterdamse Herengracht 605 staat een zeventiende-eeuws dubbel grachtenhuis: Museum Willet-Holthuysen. Mevrouw Willet liet haar weelderige woonhuis in 1895 na aan de stad Amsterdam. Inclusief de imposante kunstverzameling van haar overleden echtgenoot Abraham, bestaande uit antieke meubels, zilver, keramiek, beelden, schilderijen en foto’s.

Op de bel-etage laten de indrukwekkende balzaal in Louis XVI-stijl, de eetkamer, de salons van de heer en vrouw des huizes, de tuinkamer en de gang u zien hoe het vermogende echtpaar Willet leefde. De keuken en de bijkeuken in het souterrain geven een beeld van het dagelijkse leven van het personeel. Bij het huis hoort een prachtige stadstuin. Deze groene oase in hartje Amsterdam is aangelegd in achttiende-eeuwse Franse stijl en ingericht met historische bomen en plantensoorten.

Leden
volwassenen van €9,00 voor€ 6,75
kinderen (5 t/m 18 jr) van €4,50 voor€ 3,38
transactiekosten per bestelling€ 1,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Willet-Holthuysen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Willet-Holthuysen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassa prijs van het Museum Willet-Holthuysen. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang.De tickets zijn geldig voor een bezoek aan het Museum Willet-Holthuysen t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan het Museum Willet-Holthuysen t/m 31 december 2016.

Adres

Herengracht 1017CE Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

zie website voor openingstijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen