Bestel uw tickets met 25% korting van € 9,- voor € 6,75

1 beoordelingen

Aan de Amsterdamse Herengracht 605 staat een zeventiende-eeuws dubbel grachtenhuis: Museum Willet-Holthuysen. Mevrouw Willet liet haar weelderige woonhuis in 1895 na aan de stad Amsterdam. Inclusief de imposante kunstverzameling van haar overleden echtgenoot Abraham, bestaande uit antieke meubels, zilver, keramiek, beelden, schilderijen en foto’s.

Op de bel-etage laten de indrukwekkende balzaal in Louis XVI-stijl, de eetkamer, de salons van de heer en vrouw des huizes, de tuinkamer en de gang u zien hoe het vermogende echtpaar Willet leefde. De keuken en de bijkeuken in het souterrain geven een beeld van het dagelijkse leven van het personeel. Bij het huis hoort een prachtige stadstuin. Deze groene oase in hartje Amsterdam is aangelegd in achttiende-eeuwse Franse stijl en ingericht met historische bomen en plantensoorten.

Leden
vanaf 19 jaar van € 9,- voor € 6,75
van 5 t/m 18 jaar van € 4,50 voor€ 3,38
0 t/m 4 jaar gratis
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Willet-Holthuysen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Willet-Holthuysen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Herengracht 1017CE Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Mooi kijkje in het verleden

Leuk en mooi om te zien hoe men vroeger leefde en hoe het er aan toe ging.