Koop een voucher voor de Zwaluwhoeve van €32,50 voor €19,95

1 beoordelingen

Het resort ligt in Hierden (gemeente Harderwijk), midden in de Veluwse natuur. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is onlangs geheel vernieuwd en dat betekent meer ruimte en rust om heerlijk te kunnen ontspannen.Ontdek de vernieuwde Zwaluwhoeve waar RUST en RUIMTE centraal staat. Beleef het gezellige boerenhoeve-gevoel, geniet in de ruime tuin van het zonnetje en relax in de vele baden en sauna’s. Trakteer uzelf ook op heerlijke lekkernijen bij de nieuwe foodmarkt en maak uw dag compleet met een welverdiende massage of beautybehandeling.
  

Badkledingdagen

Iedere dinsdag, de eerste en derde zondag en de tweede en vierde donderdag van de maand is het badkledingdag.


Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar de Zwaluwhoeve.


Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.
Wij adviseren u eerst telefonisch te informeren of op de gewenste dag nog plaats beschikbaar is daarna direct het ticket te bestellen en te reserveren. Uw e-ticket is op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat er op sommige dagen geen beschikbaarheid is.

Leden
dagentree van €32,50 voor€ 19,95
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot de Zwaluwhoeve. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de Zwaluwhoeve. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. Let op! Er dient voorafgaande aan uw bezoek gereserveerd te worden bij de Zwaluwhoeve. Reserveer uw arrangement via de link op uw e-ticket. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar de Zwaluwhoeve.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan de Zwaluwhoeve tot en met 31 december 2016. Reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar de Zwaluwhoeve. Uw e-ticket is op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat er op sommige dagen geen beschikbaarheid is.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur . De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2016 m.u.v. 18 december t/m 3 januari 2016 en 24 december 2016 t/m 31 december 2016.

Adres

Zuiderzeestraatweg 3849 AJ Hierden (Gelderland)

Openingstijden

zondag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 23:00 uur
vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 24:00 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Druk druk

Als gek bent op veel mensen is de Zwaluwhoeve een aanrader. Bij mooi weer verspreid de mensenmassa zich buiten over de tuin, maar bij wat kouder weer moet je overal wachten. Daarnaast belachelijke prijzen voor broodjes e.d. Geen volgende keer voor ons.