Koop een ticket voor de Zwaluwhoeve van €33,50 voor €26,80

1 beoordelingen

Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is onlangs geheel vernieuwd en dat betekent meer ruimte, meer faciliteiten en meer rust om uzelf weer helemaal op te laden.

Ontspanning, luxe en gezelligheid. Het is de Zwaluwhoeve op het lijf geschreven. U kunt hier uiteraard terecht voor verschillende sauna’s en andere wellnessfaciliteiten maar ook voor een heerlijke beautybehandeling of ontspannende massage. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de nieuwe boomgaard met 3 barrelsauna’s zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd Dagje Wellness.

Wist u dat u ook in badkleding kunt genieten van al onze wellnessfaciliteiten? Iedere dinsdag, 1e en 3e zondag, 2e en 4e donderdag en laatste zaterdag (vanaf 1 januari 2017) van de maand is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. Ontdek zelf wat er allemaal is veranderd en geniet van een ontspannen Dagje Wellness bij de vernieuwde Zwaluwhoeve!


Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht via www.zwaluwhoeve.nl/verzilveren. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar de Zwaluwhoeve.


Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.
Reserveer tijdig! Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

Leden
dagentree van €33,50 voor€ 26,80
Niet geldig tijdens de kerstvakanties.
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs.
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot de Zwaluwhoeve. Online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid en volgens de voorwaarden die vermeld staan op het e-ticket. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de Zwaluwhoeve. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Vooraf reserveren verplicht! U dient vooraf een reservering te plaatsen via: www.zwaluwhoeve.nl/verzilveren. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als dit ticket mee naar de Zwaluwhoeve.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties.

Adres

Zuiderzeestraatweg 3849 AJ Hierden (Gelderland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Druk druk

Als gek bent op veel mensen is de Zwaluwhoeve een aanrader. Bij mooi weer verspreid de mensenmassa zich buiten over de tuin, maar bij wat kouder weer moet je overal wachten. Daarnaast belachelijke prijzen voor broodjes e.d. Geen volgende keer voor ons.