3 beoordelingen

Ezeltastisch - zoals de beheerders het zelf noemen. De Koperen Ezel is een grote, gratis toegankelijke kinderboerderij met speeltuin. Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, donderjagen in de overdekte ballenbak, skelteren op de skelterbaan... Het rijden op een ezel of ermee wandelen (maar nb: dat gaat weer elders vandaan, incl. natuurbeleving) is wel de grootste attractie. Maar er is meer (huifkartochten, kalfjes voeren) en vergeet niet het 'boerenterras' te bezoeken, ingericht met oude landbouwwerktuigen. Maar ook halen we de geschiedenis erbij, zo kunnen ze doeken wassen zoals in groot moederstijd, en hebben we een tuin met de vergeten groenten en de kalfjes eten geven hoort er natuurlijk ook bij.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Kopermolenweg 8161 RM Epe (Gelderland)

Openingstijden

10:00 tot 18:00
's avonds op afspraak

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Top dag

Lekker dagje uit geweest naar Epe! Gratis toegang. Lekker gewandeld met een ezel onderweg gepicknickt smiddags heeft onze meid lekker gespeeld en afgesloten met heerlijke pannenkoeken. Topdag en de prijzen zijn laag als ik ze met elders vergelijk!

ezel tocht maken

je kunt een korte of lange ezel tocht doen het picknick mandje wat je mee krijgt stelt niks voor heel goedkoop ,de tocht opzichzelf is duur en kwa eten en drinken niet waard kijk op vakantie veiling voor goedkope tickets

leuk om even te vertoeven

je kunt er gratis in, de kinderen kunnen er relatief veilig spelen, lekkere koffie, super om zo even een uurtje of 2 heen te gaan!