Bestel tickets voor Linnaeushof van € 12,50 voor €11,50

7 beoordelingen

Alles draait om actief spelen, waarbij het gebruik van eigen energie en fantasie voorop staat. Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen, een superglijbaan en meer! Spectaculair zijn de monorail en het elf meter hoge Piratennest, welke uitzicht bieden over alles wat Linnaeushof zo leuk maakt.

Leden
vanaf 2 jr van € 12,50 voor€ 11,50
65+ van € 10,- voor€ 9,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Linnaeushof. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Linnaeushof. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 september 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Rijksstraatweg 2121 AE Bennebroek (Noord-Holland)

Openingstijden

Open van 10:00-18:00
Juni, juli, augustus open van 10:00 - 17:00
Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Geopend

Geopend van 29 maart tot 29 oktober.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Hier kunnen de kleintjes zich uitleven

De kinderen kunnen zich uitleven met de speelattributen en gezond buiten bezig te zijn.

leuk maar kan beter

Erg leuk maar het is beter tijd voor eeb opknapbeurt

Leuk park

Maar erg verouderd, en niet erg mee met de tijd. Opknapbeurt zou niet verkeerd zijn!

Leuke speeltuin

Leuk uitje voor een hele dag plezier. Er is erg veel te doen, gegroepeerd naar leeftijd. Dat is erg prettig. Zeker een aanrader.

Voor elk wat

Leuke speeltuin voor zowel jonge (2 jaar) als oudere kinderen (7 jaar). Voor de derde keer veel plezier. Nu met zomers weer is de Waterspeeltuin met waterbak de beste attractie. Ook bij een buitje is er genoeg vermaak. Ouders hoeven zich niet te vervelen met het aandrijven van het speeltuig. Alles van hoge kwaliteit en veilig.

Superdag

Erg schoon park, mooie dag ,alleen voor kinderen boven de 10 is het soms wat minder

Geen kind meer aan je kinderen

En zelf natuurlijk ook meespelen :)