0 beoordelingen

De combinatie van een speelpark, een forellenkwekerij met visvijvers, een kaarsenmakerij en een (dag)restaurant zorgen ervoor dat het hele gezin zich hier een dagje kan vermaken.
Het mooie speelpark is een echte uitdaging voor de kinderen. Lekker schommelen, klimmen en kano varen, maar ook jezelf uitleven op de spectaculaire glijbanen, pontjes, stapstenen en waterglijbaan. Ook is er een mooie pannakooi waar wie weet de kinderen de vaders af kunnen troeven met hun voetbalkunsten.
Langs de forellenkwekerij kan een rondleiding worden gevolgd. Na het zien van een filmpje worden de vissen gevoerd en mogen de kinderen proberen een vis te vangen met hun handen.
Er kan ook gevist worden op onze zelfgekweekte forellen want er zijn 3 visvijvers waar naar hartenlust op forel gevist kan worden. Er is een uitgebreide agenda voor wat betreft visactiviteiten. Avondvissen, wedstrijdjes, vakantievissen, speciale actiedagen en een panlatwedstrijd zijn een aantal voorbeelden hiervan.
In de kaarsenmakerij kan iedereen volgens de ambachtelijke methode zelf 2 kaarsen dompelen. Met een plankje met een lontje in de hand en de bijbehorende uitleg ga je aan de slag en een uur later gaan de 2 mooie, gekleurde en gevormde kaarsen in een mooi zakje en mag je ze mee naar huis nemen.
Lekker eten en drinken behoort ook tot de mogelijkheden. Op onze uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils. Onze zaal is ook erg geschikt voor gezelschappen!

entree park: € 6,00 (forellenkwekerij/speeltuin)
entree kaarsenmakerij: vanaf € 5,00

Adres

Smallertsweg 8166 KD EMST (Gelderland)

Openingstijden

zie voor de openingstijden van de visvijver, het speelpark en de kaarsenmakerij de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen