Koop een ticket voor de Veluwse Bron van €33,50 voor €26,80

6 beoordelingen

Een droomplek midden in de mooie Veluwse natuur waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Unieke wellnessfaciliteiten zoals een Wildobservatiesauna en een Pakistaanse zoutsteenmijnsauna zorgen voor een onvergetelijke beleving. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt. De Veluwse Bron staat bekend als beste plek voor een eerste wellnesservaring.


Liever niet bloot? Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag voor zowel dames als heren.


Let op 1: Na aankoop van uw e-ticket is reserveren verplicht. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als uw e-ticket mee naar de Veluwse Bron.


Let op 2: Bij grote drukte kan het zijn dat u op de gewenste datum geen reservering kunt maken met uw ANWB ticket.

Reserveer tijdig! Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

Leden
Dagentree van €33,50 voor€ 26,80
Niet geldig tijdens de kerstvakanties.
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Veluwse Bron. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Veluwse Bron. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Vooraf reserveren verplicht! U dient vooraf een reservering te plaatsen via: www.veluwsebron.nl/verzilveren met uw unieke barcode. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Neem zowel uw reserveringsbevestiging als dit ticket mee naar de Veluwse Bron.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018, m.u.v. de kerstvakanties.

Adres

Viskweekweg 8166 KJ Emst (Gelderland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Badkledingdag is voor zowel dames als heren.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Leuk

Mooie sauna met voor elk wat Wils. Ga altyd alleen op dagen die niet standaard zijn. Jammer dat er steeds meer badkleding dagen komen in het begin van de week (mijn weekend).

Herrlijke dag in een prachtig saunacomplex

Samen met mijn vriendin een heerlijk dagje sauna achter de rug. Alles ziet er top en erg mooi uit. Goed verzorgd allemaal. Lunch en avondeten was heerlijk. Vele verschillende soorten en sauna's, de één nog mooier dan de andere. Een echte aanrader.

Super locatie

De ligging en alles is fantastisch. Alleen is het enige dat buiten de wind snel vrij spel heeft en het dus snel te koud is om lekker buiten te relaxen.

Heerlijk relaxen

no message

Veluwse Bron

Zeer goed complex met klantvriendelijk personeel!

Veluwse bron

Heerlijk ontspannen in een ruim opgezette omgeving. Zelfs als het maximaal aantal bezoekers binnen is is het rustig. En prijs kwaliteit verhouding is prima.