4 beoordelingen

Kinderboerderij Dondertman ligt vlak bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en biedt dagrecreatie en educatie voor jong en oud. Een uitgelezen plek voor een kinderverjaardag, schoolreisje, workshop, vergadering/werkoverleg of gewoon een kop koffie drinken op het ruime en gezellige terras. Het terras is tevens toegankelijk voor fietsers of wandelaars die de kinderboerderij niet bezoeken. In het Boshuus is van alles verkrijgbaar: van warme of koude snacks en dranken tot ijs en geschenkpakketten.
Voor groepen met kleine kinderen is Dondertman een ideale locatie om een bezoek te combineren met een leuke activiteit (bijv. klootschieten) of passende maaltijd (lunch, buffet of barbecue) met een verblijf tot uiterlijk 20:00 uur. Voor deze gezelschappen is er ook een apart terras met (binnenkort) overdekte zaalruimte aan de voorzijde van het Boshuus. Barbecue is daardoor het hele jaar mogelijk. Kortom: een ruime keus aan mogelijkheden om uw dag aantrekkelijk in te vullen!
Naast de speeltuin beschikt Kinderboerderij Dondertman over een vrij toegankelijke skelterbaan en een speelkelder.  Afhankelijk van het seizoen worden huifkar- of ponyritten verzorgd. Ook worden geregeld ritjes met de Dondertman Express (kindertrein) uitgevoerd.

€ 2,50 p.p.
kind t/m 1 jaar gratis

Adres

Meester Bosweg 7451KC Holten (Overijssel)

Openingstijden

dagelijks van 10:00-17:00 uur

van nov-mrt maandag gesloten

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

vriendelijke boerderij

De sfeer is heel plezierig.

Unieke vrijwilligers inzet

Fantastisch voor kinderen

Een kinderboerderij waar je lang zoet bent

Een geweldige kinderboerderij waar je lange tijd zoet kan zijn met de kinderen.

Vermaak voor jonge kinderen.

no message