3 beoordelingen

Klimmen in dit funtastische klimbos doe je  2½ uur. Op het Hoge Parcours zijn 5 klimparcoursen in het bos uitgezet met in totaal ruim 80 uitdagingen.  Een geweldige uitdaging na het klimmen is de lange zipline  van bijna 200 meter vanuit Hometree terug naar het uitgiftepunt. Onderweg wordt er nog een foto gemaakt. Deze foto is gratis en kan na afloop thuis via internet worden gedownload. Voor de kinderen van 6 t/m 9 jaar is er spannend en cool Kidz parcours gebouwd met 30 stoere hindernissen, duur 2 uur. Naast deze klimactiviteiten heeft AvaTarZ tevens diverse sport-spel en natuuractiviteiten waaronder een 9 holes Disc Golf baan.

Let op: Vooraf reserveren verplicht! Reserveren is mogelijk via info@avatarz.nl of via 0541 200207.

Er worden momenteel geen tickets met ledenvoordeel aangeboden.

Adres

Hengelosestraat 7562 PK Oldenzaal (Overijssel)

Openingstijden

Voor actuele openingsdata en - tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Geweldig park voor sportieve mensen

Er is voor elk wat wils, of je jong bent of oud je kunt en mag allemaal de boom in. En wil je dat niet kijken is ook leuk.

Top

Beter kan niet.

Gezellig dagje uit.

Een aanrader. Je kunt hier individueel als ook in groepsverband een hele dag zoet brengen. Niet alleen door zelf te klimmen, maar ook het kijken naar anderen (familie, vrienden, collega,s) is leuk en spannend. Naast het klimmen ruimschoots mogelijkheden voor niet klimmers om de dag door te brengen. Interessant voor zowel jong als oud. Lunch en barbeque maken de dag compleet.